You are sweet blogger like candy

Masih ada berbaki hutang menggantung award dari tahun lepas . Maaf bebanyak yer sebab kelewatan ini . Tapi,lewat2 macam mana pun insyaAllah saya tetap akan publish entri award ni , kecualilah link nya hilang terus ;) .

 

So …. adakah saya SWEET  ? Ahakss …. SWEET TOOTH tu sememangnya ! ;) Tapi dah orang nak kata sweet , terima kasih daun keladilah …. ;) Award ni Lin Azlina yang bagi . Thanx again dear …. Lollipop PINK tu nampak sangat YUMMYLICIOUS + SWEET sangat ! I like …. :)

Owh , ada tag ;

1. Follower ~ sudah..
2. Dah tampal kat entri ni pic candy…
3. Title as above!
4. Tag 5 orang kawan
Bab tag mengetag ni almaklum aje lah …. Hanie open for everybody yang belum dapat ok ;)

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *