Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Year End Giveaway – Ummi Hanie (Sudah tamat)

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Year End Giveaway – Ummi Hanie (Sudah tamat)

bismillah

 Rebutlah peluang menangi DOMAIN PERCUMA selama 2 tahun.Klik! 

Saya tak mau dikatakan meniru tapi idea ni dah lama dok dalam kepala dan baru-baru ini bro otai kita Eyriqazz aka GTO ada buat giveaway macam yang saya nak buat ni . ;)

Okeh okeh terus proceed to the ampang point . Barangsiapa dapat capture ini nombor pageviews paling tinggi , bolehlah printscreen dan e-melkan ke ; honey_sapphire@hotmail.com . Tak perlu crop-crop pun ;)

Pageviews blog ni dlm seminggu taklah tinggi mencanak-canak … kalau kalian boleh capture lebih tinggi daripada yang ini , alhamdulillah ! ;) Belum lepas 4k lagi setakat ni . Ingat , widget weekly pageviews ye , bukan widget hit counter ! Saya sengaja capture printscreen sebegini untuk rakam jam itu sekali ;

?

= 3780 =

?

= 3811 =




Hadiahnya ialah ?…. Top-Up RM5 untuk SEORANG pemenang sahaja . Sila hantarkan e-mel sebelum jam 12 tengah malam pada 24 Disember 2010 . Klunye mudah saja , sape capture nombor paling tinggi , paling awal submit dan tak melebihi had masa yg diberi , dialah pemenang ! ;)
p.s : Top up RM 5 jer ? Aahh … insyaAllah saya akan buat berulang-ulang kali yawww … ;p

Ummi Hanie

 

13 Responses

  1. Lelaki Ini says:

    huhuh
    besh2!
    tapi.
    tak suke join contest!

  2. penaberkala says:

    fuyoh, year end giveaway
    klu bertuah dpt la
    intai-intai jap

  3. Ummi Hanie says:

    ahaks..sonang aje ni penaberkala…masa diberi sampai tgh mlm esok..so biasenye org nk dekat2 abes masa tu baru sibuk capture ;p

  4. Ummi Hanie says:

    Lelaki ini ,

    ini giveaway je..bukan contest…hehe..lebey santai…;)

  5. penaberkala says:

    adoi, xde rezeki nk join
    malam esok duk atas bus nk balik kampung dah ler,huhu
    malam esok konpem cecah 40k
    sakng ni pun dah 38048

  6. Ummi Hanie says:

    penaberkala..bukan yg hit counter tu okeh…yg pageview punye kaunter tu…tak ngapelah,try le printscreen mana the latest yg dpt k?slmt blk kmpg

  7. kakyong says:

    pagi ni baru 3470… ;)

  8. penaberkala says:

    ok, baru paham
    thanks
    sebab kalau tak silap smalam sis taip 40k, tu konpius,hehe

  9. Ummi Hanie says:

    yes penaberkala ;)
    sorry silap taip.sis dah betulkan

    kkyong , yup dia tiap2 hari berubah2 ;) so sape dpt capture yg tertinggi , dialah pmenang ;)

  10. NzA says:

    trlepas sudah…hu.hu.hu….
    Apa pn akak ttp jengah hanie krn nilai prshbatan yg plg utama…syg hanie…umuah!!!!!

  11. Ummi Hanie says:

    tak ngape kak nza…
    syg akk juge…rajen komen2 blog hanie sejak lebih setahun dah rasenye ;)yup prsahabatan yg utama tu

  12. SyUhAdA says:

    besnye..
    nak join lah..

  13. Ummi Hanie says:

    syuhada , tunggu next ga yer ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *