Year End Giveaway – Ummi Hanie (Sudah tamat)

bismillah

 Rebutlah peluang menangi DOMAIN PERCUMA selama 2 tahun.Klik! 

Saya tak mau dikatakan meniru tapi idea ni dah lama dok dalam kepala dan baru-baru ini bro otai kita Eyriqazz aka GTO ada buat giveaway macam yang saya nak buat ni . ;)

Okeh okeh terus proceed to the ampang point . Barangsiapa dapat capture ini nombor pageviews paling tinggi , bolehlah printscreen dan e-melkan ke ; honey_sapphire@hotmail.com . Tak perlu crop-crop pun ;)

Pageviews blog ni dlm seminggu taklah tinggi mencanak-canak … kalau kalian boleh capture lebih tinggi daripada yang ini , alhamdulillah ! ;) Belum lepas 4k lagi setakat ni . Ingat , widget weekly pageviews ye , bukan widget hit counter ! Saya sengaja capture printscreen sebegini untuk rakam jam itu sekali ;

?

= 3780 =

?

= 3811 =




Hadiahnya ialah ?…. Top-Up RM5 untuk SEORANG pemenang sahaja . Sila hantarkan e-mel sebelum jam 12 tengah malam pada 24 Disember 2010 . Klunye mudah saja , sape capture nombor paling tinggi , paling awal submit dan tak melebihi had masa yg diberi , dialah pemenang ! ;)
p.s : Top up RM 5 jer ? Aahh … insyaAllah saya akan buat berulang-ulang kali yawww … ;p

Ummi Hanie

13 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *