Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Yang paling peramah di bulan Januari & Februari 2013

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Yang paling peramah di bulan Januari & Februari 2013

Sebagai sedikit tanda penghargaan (walaupun berbunga² dalam hati), mengumumkan senarai nama rakan² bloggers yang sudi lagi rajin menyinggah dan menitipkan sepatah dua kata di sini. Terima kasih diucapkan.

Yang paling peramah di bulan Januari & Februari 2013

si peramah januari '13

si peramah februari '13

Perhatikan… perhatikan… adakah nama anda di situ?

Jika ya, tahniah dan terima kasih sekali lagi diucapkan, ikhlas dari lubuk hati Ummi Hanie…

Akubiomed (top komentator 2 bulan berturut-turut, juga acapkali top komentator pada 2012). Dengan ini secara terbukanya saya ingin menjemput anda untuk menjadi penulis jemputan di blog UmmiHanie.com. Tajuk entri adalah bebas. Tarikh akhir juga tidak ditetapkan. Sudikah? :)

Panduan Asas SEO

Lain-lain… Yang paling peramah di bulan Januari & Februari 2013 ;

Titan, OhCikgu (2 blog berlainan tapi satu owner kan? :p), sifu Denaihati, tokey jahit Kakngah, Puanbee, Syu, CikTom, Puankutu, Zie Fauzi, DonnyIen.

Saya mempunyai banyak perancangan sebenarnya untuk penjenamaan blog ini, akan tetapi masa agak mencemburui. Maklumlah, mom blogger beranak 5… faham² sudeh… ;)

#Soalan BONUS: Relevan atau tidak saya memasang widget PUNCHTAB untuk tujuan REWARDS pembaca/pelawat? Dan sila beri cadangan untuk kategori rewards, saya boleh update kemudian, insyaAllah.

 

16 Responses

  1. titan says:

    pakai aje kalau nak. hoho..

  2. ajumohit says:

    tahniah kpd top komentar, saya ni nak bg pandangan tak reti, tp buat aje yg terbaik ;)

  3. akubiomed says:

    Akan dipertimbangkan tawaran penulisan jemputan. Kekangan masa untuk menulis blog dengan sekadar melakukan blog walking blog sahabat sahaja.

  4. Ummi Hanie says:

    paham.. kakngah sibuk menekan enjin kuasa kuda ;)

  5. Denaihati says:

    tahniah akibiomed, tiran dan yg tersenarai. alhamdulillah terselit jugak nama.

  6. Puan Kutu says:

    rasanya macam dh lama gila tak dtg sini tp masih ada dlm top commentar.Alhamdulillah..:)

  7. Irsah says:

    Ternyata mereka semua peramah belaka.. hik3.. tapi perancangan tuh arap dapat terlaksana sangat.. dapat mewarnai industri penulisan di M’sia… who knows kan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *