Wordless Wednesday #23 : Signboard pelik

by Ummi Hanie on January 25, 2012

in Gambar Menarik

 

Incoming search terms:

{ 24 comments… read them below or add one }

isza January 25, 2012 at 10:29 AM

macam2
:D

Reply

Ummi Hanie January 25, 2012 at 11:20 AM

itulah cikgu … tak paham apa yg dimaksudkn .. lawak pun ada :p

Reply

kakyong January 25, 2012 at 11:46 AM

hahahaaa…. ni mesti kat tempat org jual pokok bunga yg letak pasu2 sampai kat tepi jalan tu… hikhikhik..

nak ajak hanie join GA lagi
http://www.kakyong.com/2012/01/first-giveaway-by-butik-fiqra.html

Reply

Ummi Hanie January 26, 2012 at 9:19 AM

haha .. mcm2 andaian kan kakyong … keh3x

ok,noted ’bout the GA . tq

Reply

lunaticg January 25, 2012 at 2:55 PM

Ini mesti tempat orang berlatih lontar pasu bunga kan? :D :D :D
Bahaya ni kalau melintas walau berjalan kaki kena berhelmet.

Reply

Ummi Hanie January 26, 2012 at 9:21 AM

haha … mcm2 andaian …

betul tu kena berhelmet takut kena hempuk dgn pasu .. LOL ~

Reply

suriati January 25, 2012 at 5:14 PM

ada tuan rumah takut pasunye kena langgar kot. heeee…

Reply

Ummi Hanie January 26, 2012 at 9:22 AM

kikiki k.su … terasa ai … haha

erm,dah buleh masuk ini blog ye ? tq ~

Reply

izan ishak January 25, 2012 at 6:44 PM

hahah… kak izan baca je terus tersenyum…

Reply

Ummi Hanie January 26, 2012 at 9:22 AM

hehehe k.izan … kasi mood up sket ;)

Reply

Hanif January 25, 2012 at 7:18 PM

kekekekekekeke….nama pekan kat Malaysia ini macam2 ada yekkk!!!

Reply

Ummi Hanie January 26, 2012 at 9:23 AM

adakah itu nama pekan , Hanif ?

hmm..best gak baca macam2 tekaan andaian di sini .. hehe

Reply

Hanif January 25, 2012 at 7:19 PM

15km/sejam..bukan nama pekan..tapi konpem jangan laju2 ada pasu bunga…Aiikkkkk..ni pelikkk

Reply

Ummi Hanie January 26, 2012 at 9:23 AM

haaaa. … tu sebab saya bagi tajuk “signboard pelik” :p

Reply

puan kutu January 26, 2012 at 12:19 PM

haha entah apa2..msti dok gelak je sape yg buat signboard tu.macam2..

Reply

Ummi Hanie January 26, 2012 at 12:38 PM

sy pun habis pikir dah ape maksudnye … hoho

Reply

klcitizen January 26, 2012 at 12:33 PM

memang pelik bila tengok betul2… :) sekali tengok macam biasa je

Reply

Ummi Hanie January 26, 2012 at 12:39 PM

iye cikgu normah . manusia ni kdgkala pelik2 juge kan ?

Reply

suriati January 26, 2012 at 1:14 PM

oppss..jgn terasa. nisah nye pasu pasu slmt di luar sana.hehehe…a’a ye dh blh masuk blog ni. yippie! !!

Reply

Ummi Hanie January 26, 2012 at 3:37 PM

ahakss .. xde la k.su .. pasu2 di luar tu mmg dah dianaktirikan pown .. ikot mood jer jaga nye .. heheh~

yeay .. cmne buat tu kasik buleh masuk ? ;)

Reply

chii January 27, 2012 at 12:41 PM

ini macam pun ada ka..eheh..
ni mesti kes banyak pokok bunga ni…tu yg sampai buh signboard

Reply

Ummi Hanie January 27, 2012 at 2:49 PM

hahahah … buleh jd gak tu chii :p

Reply

iEyLa February 16, 2012 at 12:11 PM

t nak wat signboard jugakla bile dah kawen t..
“AWAS…KELUARGA BAHAGIA” hakhak

Reply

Ummi Hanie February 16, 2012 at 1:01 PM

boleh tu dik .. bolehh sgttt … haha :p

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: