Wordless Wednesday #36: Lawak BERSIH

by Ummi Hanie on May 2, 2012

in Gambar Menarik

 

Incoming search terms:

{ 36 comments… read them below or add one }

fieda May 2, 2012 at 10:27 AM

olo..sian ronaldmc donald..hihi

Reply

Ummi Hanie May 6, 2012 at 10:57 AM

sian kan… sadis jek :p

Reply

Yati May 2, 2012 at 11:46 AM

Hahaha..
Cian dia.. :)

Reply

Ummi Hanie May 6, 2012 at 10:57 AM

mmg sian… mcm budak kecik kena tgkp pun ade :p

Reply

akubiomed May 2, 2012 at 2:09 PM

Ini sudah sampai tahap Fobia dengan warna kuning.

Reply

Ummi Hanie May 6, 2012 at 11:02 AM

tahap fobia yg melampau… hehe

Reply

kakngah May 2, 2012 at 3:43 PM

oh! TIDAKKKKKKK!!!!!

Reply

Ummi Hanie May 6, 2012 at 11:02 AM

oh yesss! haha~

Reply

puanbee May 2, 2012 at 4:12 PM

haha teruk ni nis , lawak plak tengok gambar ni p/s: blog ni tk ok lagi ke ? atau bee sorang je nampak gini

Reply

Denaihati May 3, 2012 at 12:16 AM

sama juga pbee.

Reply

Ummi Hanie May 6, 2012 at 11:05 AM

skrg sudah ok rasanya kan?

Reply

puanbee May 6, 2012 at 11:12 AM

dah ok dah .. baru nampak elok semua tersusun

Reply

syamila May 3, 2012 at 12:12 PM

blog hanie dh ok hari ni…

Reply

Ummi Hanie May 6, 2012 at 11:06 AM

yes, alhmdllh ;)

Reply

Ummi Hanie May 6, 2012 at 11:03 AM

mmg lawak, bee :p

skrg dah ok kan? dah dpt detect plugin yg xsesuai dgn versi WP ni

Reply

puanbee May 6, 2012 at 11:12 AM

plugin apa tu nis ?

Reply

Ummi Hanie May 6, 2012 at 11:20 AM

plugin WP Supercache tu bee…

habis dah tak boleh pakai… :(

Reply

puanbee May 6, 2012 at 11:45 AM

oh blog bee memang tk boleh pakai apa2 plugin cache , kompom ada error

zulkbo May 2, 2012 at 11:36 PM

salam..
kesian Mr McD tu nak di bawa
kemana agaknya kan..?

Reply

Ummi Hanie May 6, 2012 at 11:04 AM

ke lokap kot encik zul.. haha. tak pun bawa balik ke mcD sbb ronald tu curi tulang… hehe

Reply

Izzuddin Fauzi May 2, 2012 at 11:39 PM

Eh… Hehehe… Sian sama die…

Reply

Ummi Hanie May 6, 2012 at 11:05 AM

kesian dia kan… tp lucu

Reply

Denaihati May 3, 2012 at 12:15 AM

tak pasal2 mc donald pulak nak kena bersoal jawab…heee

Reply

syamila May 3, 2012 at 12:12 PM

itula…cian kat dia…hik3

Reply

Ummi Hanie May 6, 2012 at 11:05 AM

ini tidak adil ! hahaha… :p

Reply

syamila May 3, 2012 at 12:12 PM

hari ni baru blog hanie ok..sebelum ni pening tengok..tp tetap juga singgah walaupun pening….he3

Reply

Ummi Hanie May 6, 2012 at 11:06 AM

kak sya ada singgah rupenye ye… aah blog ni sebelum ni jd kelam kabut lepas upgrade WP..huhu

Reply

iEyLa May 4, 2012 at 10:51 AM

hikhik..bahaye pakai baju kuning nih…hihi

Reply

Ummi Hanie May 6, 2012 at 11:09 AM

aah oeyla, pakai baju purple je tau ;)

Reply

izan ishak May 5, 2012 at 10:42 PM

hahahaha…kelakar je!

Reply

Ummi Hanie May 6, 2012 at 11:14 AM

mmg sgt kelakar… hehe

Reply

Jebeng Otaiā„¢ May 7, 2012 at 8:39 PM

sian mcdonald.. ;)

Reply

Ummi Hanie May 8, 2012 at 12:17 AM

aah. kesian tgk gaya dia kena cekup tu. lucu pun iye :p

Reply

Amanina March 23, 2013 at 1:33 PM

Salam..singgah sini :)
Haha, lawak kalau mcd jd org bersih.

Reply

Ummi Hanie March 25, 2013 at 10:45 AM

Wslm, welcome… Welcome :)

Yup lawaklah klu mcd betul2 jd org Bersih

Reply

Ummi Hanie May 8, 2012 at 12:11 AM

sbb upgrade WP kot bee? nis sebelum ni tegar juga x mau tekan button upgrade tu.. last2 tertekan jugak… error jadinye

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: