Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Wordless Wednesday #29: Saya dan the Lorax

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Wordless Wednesday #29: Saya dan the Lorax

the lorax HD trailer

 

the lorax HD trailer

Incoming search terms:

 

18 Responses

  1. nuriz says:

    filem animasi ni sgt cute dan comel budak2 memang suka kalau tgk

  2. iEyLa says:

    comeynyeeee lorax!!!!
    eyh silap..comeynyeee adik saye!!hihi

  3. Denaihati says:

    biasanya guna suara pelakon2 ngetop barat, mesti bestlah ceritanya

  4. Ummi Hanie says:

    kakngah dah tgk seafood kan… best? ;)

  5. mama pipie says:

    mmg best citer ni tapi akak x tgk lagi hihi. sebab dr seuss kan wat citer horton hears a who kan. best

  6. izan ishak says:

    macam best je citer ni… tapi cam hanie juga, beli dvd ajelah…

  7. puan kutu says:

    macam nak ajak en suami tgok lorex je.hihi

  8. zie fauzi says:

    teringin nak bawa Alya gi wayang tengok cerita2 kartun ni tapi masih x sanggup ambik risiko lagi… Alya ni aktif sikit… mulut pun ramah…. bab nangis pun boleh tahan… hihihi…

  9. Nazri says:

    anak-anak tak berlari-lari ke dalam pawagam kalau tengok filem yang slow & steady?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *