Wallpaper BoboiBoy untuk komputer anda

 

Salam ceria .

 

Entah kenapa jari-jemari tak berapa runcing ni liat sikit nak menaip entri yang sepatutnya ditaip . Oleh kerana itu mari kita layan wallpaper BoboiBoy , kartun Made In Malaysia yang sedang hangat di pasaran masa kini . Terbaekkk …  ~

 

 


boboiboy


boboiboy

boboiboy


boboiboy



All pics  source from here

Amacam …. puas tak layan pics BoboiBoy ni ? So , bolehlah cuba Save dalam komputer kome dan apply as desktop wallpaper . Harapnya menjadi lah yer .

PROMO: Jom beli t-shirt Boboiboy ! Harga special untuk pembaca blog ini. Just mention “Reader blog Ummihanie” ;)

 

sila klik banner ;)

 

Incoming search terms:

Comments

  1. says

    kalau ct letak jadikan wallpaper, mesti tak boleh buat entry, sbb anak nak tgk aje gambar tu…he..he..he..
    lagipun mesti hubby tension gambar kereta spot impiannya dah tak de..tapi cerita ni semua anak ct suka tgk…

  2. says

    Naurah siap download pic2 tu dr tenet n buat penanda buku..ibunya jadi mangsa liminate semua tu…he….alahai anak skrg…

  3. nur awadah badrina binti mohd zukri says

    syew asal nyew sy x mnat boboiboy nier….. lama kelamaan sy turut serta mnat…..hikhihik ank bapak dikatakan…

  4. anasolehah says

    Isyh anak-anak pompuan saya dua2 suka menengok boboiboy ni….saya dah save untuk diaorang….syukran la ummi hanie yer….comel sangat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *