Wallpaper BoboiBoy untuk komputer anda

by Ummi Hanie on June 12, 2011

in Gambar Menarik, Umum

 

Salam ceria .

 

Entah kenapa jari-jemari tak berapa runcing ni liat sikit nak menaip entri yang sepatutnya ditaip . Oleh kerana itu mari kita layan wallpaper BoboiBoy , kartun Made In Malaysia yang sedang hangat di pasaran masa kini . Terbaekkk …  ~

 

 


boboiboy


boboiboy

boboiboy


boboiboy



All pics  source from here

Amacam …. puas tak layan pics BoboiBoy ni ? So , bolehlah cuba Save dalam komputer kome dan apply as desktop wallpaper . Harapnya menjadi lah yer .

PROMO: Jom beli t-shirt Boboiboy ! Harga special untuk pembaca blog ini. Just mention “Reader blog Ummihanie” ;)

 

sila klik banner ;)

 

Incoming search terms:

{ 53 comments… read them below or add one }

ctN honey June 12, 2011 at 5:10 PM

kalau ct letak jadikan wallpaper, mesti tak boleh buat entry, sbb anak nak tgk aje gambar tu…he..he..he..
lagipun mesti hubby tension gambar kereta spot impiannya dah tak de..tapi cerita ni semua anak ct suka tgk…

Reply

Ummi Hanie June 13, 2011 at 10:34 AM

same la..ank2 sy pun suke tgk tp sy buat jugak keje sy…hehe

ehh samelah,laptop yg sy pakai sebelum ni pun wallpaper kete ;)

Reply

Anis Ain fatilah Nurul October 31, 2011 at 2:41 PM

ermmmm…suka sangat wallpaper boboi boy niey!! :)

Reply

Ummi Hanie November 1, 2011 at 11:33 AM

thanx ain … boleh la try pakai kat komputer awak ;)

Reply

nza June 12, 2011 at 6:42 PM

Naurah siap download pic2 tu dr tenet n buat penanda buku..ibunya jadi mangsa liminate semua tu…he….alahai anak skrg…

Reply

Ummi Hanie June 13, 2011 at 10:34 AM

e’ehh..kreatifnye naurah tu…takper ibunye pemurah ;)

Reply

puanbee June 13, 2011 at 12:10 AM

comelnyaaaa.. tp tk menjdi lah nis…

Reply

Ummi Hanie June 13, 2011 at 10:33 AM

tang pic mane xjadi tu bee?

Reply

mohamadazhan June 13, 2011 at 12:32 AM

comel ja…hehe…tapi saya pakai pc..

Reply

Ummi Hanie June 13, 2011 at 10:33 AM

sy pun pakai pc ni..jadi je ? ;)

Reply

kakyong June 13, 2011 at 1:03 PM

comel comel.. tp x leh buat wallpaper, nanti anak2 jer la yg adap lappy ibu nyer..

Reply

Ummi Hanie June 13, 2011 at 7:26 PM

hehe..takper…tiada paksaan… ;)

Reply

ikmal August 25, 2011 at 1:48 PM

poyokoa

Reply

Ummi Hanie August 25, 2011 at 5:24 PM

apokobondo ?

Reply

akmal haikkal September 13, 2011 at 3:45 PM

terbaik

Reply

Ummi Hanie September 14, 2011 at 4:49 PM

terbaekkk … ~ trademark boboiboy dan tok aba ;)

Reply

azam anwari September 22, 2011 at 8:26 PM

hai ,jangan lupa solat

Reply

Ummi Hanie September 25, 2011 at 11:45 PM

hai , eh solat tu wajib kan..mane boleh lupa ;)

Reply

Fatiha umairah September 22, 2011 at 8:34 PM

hai

Reply

Ummi Hanie September 25, 2011 at 11:45 PM

hai

Reply

iEyLa October 5, 2011 at 4:32 PM

ermm..nk request gmbar lain leyh x sis??
hikhik…comey2..

Reply

Ummi Hanie October 7, 2011 at 12:24 AM

insyaAllah sis jumpe gmbr lain nnti sis publish k dear ;)

mmg tomeiii~

Reply

din nazman December 21, 2011 at 8:24 AM

ada lagi tak gambar boboiboy , kalau ada hantar la kat facebook saya

Reply

Ummi Hanie December 21, 2011 at 9:13 AM

insyaAllah ade lg nnti sy upload kat FB page UmmiHanie[dot]com ok … join la ;)

Reply

nur awadah badrina binti mohd zukri January 4, 2012 at 7:59 PM

syew asal nyew sy x mnat boboiboy nier….. lama kelamaan sy turut serta mnat…..hikhihik ank bapak dikatakan…

Reply

Ummi Hanie January 5, 2012 at 11:45 PM

gitu ke … brape umur cik adik ni ? ;) bapaknye yg minat katun ni ke ??

Reply

nur awadah badrina binti mohd zukri January 4, 2012 at 8:02 PM

syew suker watak boboiboy halilintar….sebab dier nampak kool jew…..
:)

Reply

Ummi Hanie January 5, 2012 at 11:44 PM

ye ke awadah … mcm ank sy lah ..suke sgt si mata merah tu :p

Reply

mohderen January 13, 2012 at 4:01 PM

wow…. mcm real lah boboiboy nie….

Reply

Ummi Hanie January 13, 2012 at 6:14 PM

comel kan boboiboy ni ? ;)

Reply

mohderen January 13, 2012 at 4:04 PM

umimi hanie awak nie mcm pernah nampak je…

Reply

mohderen January 13, 2012 at 4:05 PM

ummi hanie awak nie mcm pernah nampak sebab ko dah lah cantik manis pula tu

Reply

Ummi Hanie January 13, 2012 at 6:15 PM

erk … awk ni biar betul . sy ni mak org tau ;)

Reply

Ummi Hanie January 13, 2012 at 6:14 PM

ye ke, kat mane agaknye nmpk sy tu ? :p

Reply

mohderen January 13, 2012 at 4:09 PM

ummi hanie ko sukah solat kah lagi pun ko cantik manis lah aku dah jatu cinta lah sama ko

Reply

Ummi Hanie January 13, 2012 at 6:17 PM

ya ampunnnn … x phm sy ~

Reply

iylia love January 13, 2012 at 4:49 PM

terbaekk…muahahaha…..

Reply

Ummi Hanie January 13, 2012 at 6:29 PM

ye..terbaek ~

Reply

Afiffuddin January 21, 2012 at 4:16 PM

Hoho, anak lelaki saya memang suka Boboiboy nie. :)

Reply

Ummi Hanie January 21, 2012 at 10:50 PM

rata2 knk2 lelaki mesti suke punye … :)

Reply

Ummi Hanie June 4, 2012 at 4:58 PM

berminat tak nak beli tshirt boboiboy yg ori?

jom tengok sini;

https://www.facebook.com/TshirtBoboiBoyOriginal

Reply

anasolehah January 27, 2012 at 10:00 PM

Isyh anak-anak pompuan saya dua2 suka menengok boboiboy ni….saya dah save untuk diaorang….syukran la ummi hanie yer….comel sangat

Reply

Ummi Hanie January 27, 2012 at 10:25 PM

iye,ana solehah .. ank2 pompuan sy pun sama juge …suke

sama2 …

Reply

Nurul FARHANA February 5, 2012 at 11:01 PM

ASSALAMUALAIKUM :)

Reply

Ummi Hanie February 8, 2012 at 9:32 AM

Waalaikumsalam … :) welcome here ~

Reply

Nurul FARHANA February 5, 2012 at 11:02 PM
Ummi Hanie February 8, 2012 at 9:33 AM
aifa syamimi February 17, 2012 at 2:44 PM

terbaik !!!!!!

Reply

Ummi Hanie February 17, 2012 at 2:54 PM

yeahh ~ ;)

Reply

izazara March 3, 2012 at 1:51 PM

umie saye nak letak wallpaper boboiboy kat facebuk canne nak wat

Reply

Ummi Hanie March 5, 2012 at 10:07 AM

izazara nak buat profile pic ke?

save dulu dlm komputer, pastu upload lah… ;)

Reply

ariff May 25, 2012 at 7:13 PM

gambar yang gempak….. terbaekkk….. ada episod bru boss….. nie yg aq suka sgt nie…

Reply

Ummi Hanie June 4, 2012 at 4:59 PM

admin pun suke ada episod baru.. eh .. musim baru lah ;)

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: