View tak cantik dengan Chrome .. :(

by Ummi Hanie on October 15, 2010

in Umum

bismillah
Betullah kata Ummi Syamila semalam dalam chatbox saya …. Blog ni viewnye kelam kelibut di bahagian header tu m’gunakan browser Google Chrome .
Pagi ni saya try check dgn Chrome (biasa pakai IE) , memang soheh … Ini hasilnya ….

sambil tu tayang waternark baru ek … sendiri  buat ;)
Menyedihkan ! Header blog dan iklaneka tu turun ke bawah bertimpa2 dgn benda2 dia atas entry tuh . Mujur lee entry masih selamat dan boleh dibaca …
Uwaaawawa … Nape den gune Explorer tak jadi mcm ni pung ?
Hmm … apa nak wat ye … den nak blog ni mesra semua browser la kan …
Apa2pun, thanx to Ummi Syamila coz bagitau Hanie pasal benda ni yer …
Kalau idak , Hanie tak tau le sampai bile2 kot sbb jarang guna Chrome … uhuks !
So kalau u all ada solution atau nasihat utk fix benda ni … sila2lah ! Saya terima dgn ati terbuka …. hehe ;p
Eh ini bukan nak menjatuhkan Chrome yer ! Atau yg sewaktu dgnnya .. jgn pk bukan2 !

 
 Jom baca Diari Perniagaan karya Nis Azmier ! 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: