View tak cantik dengan Chrome .. :(

bismillah
Betullah kata Ummi Syamila semalam dalam chatbox saya …. Blog ni viewnye kelam kelibut di bahagian header tu m’gunakan browser Google Chrome .
Pagi ni saya try check dgn Chrome (biasa pakai IE) , memang soheh … Ini hasilnya ….

sambil tu tayang waternark baru ek … sendiri  buat ;)
Menyedihkan ! Header blog dan iklaneka tu turun ke bawah bertimpa2 dgn benda2 dia atas entry tuh . Mujur lee entry masih selamat dan boleh dibaca …
Uwaaawawa … Nape den gune Explorer tak jadi mcm ni pung ?
Hmm … apa nak wat ye … den nak blog ni mesra semua browser la kan …
Apa2pun, thanx to Ummi Syamila coz bagitau Hanie pasal benda ni yer …
Kalau idak , Hanie tak tau le sampai bile2 kot sbb jarang guna Chrome … uhuks !
So kalau u all ada solution atau nasihat utk fix benda ni … sila2lah ! Saya terima dgn ati terbuka …. hehe ;p
Eh ini bukan nak menjatuhkan Chrome yer ! Atau yg sewaktu dgnnya .. jgn pk bukan2 !

 
 Jom baca Diari Perniagaan karya Nis Azmier ! 


ephyra ummihanie.com harga kasih sayang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *