Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Video bayi kebal dipatuk ular

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Video bayi kebal dipatuk ular

 

Salam berbahagia kome :) .

Sesekala saya rajin le juga layan Youtube sambil cari ilham nak buat entri baru ;) .

Terjumpalah pulak video baby kebal ni . Dipatuk ular banyak kali pun maintain elok aje …

 

Adakah baby itu memang betul² kebal ?

Atau … adakah ular itu tidak berbisa ?

Jomlah sama² layan video ni .

 

 

 

Dahsyat kan ending video tu ?

Apalah agaknya yg terjadi lepas tu yer .

Kalau benarlah baby tu kebal dipatuk ular , sesungguhnya itu adalah tanda kekuasaan Allah …
Tiada yg mustahil bagiNYA .

Tapi ada juga segelintir orang yang memaki hamun parents baby ni sebab suka² je letak baby yg tak tahu apa² tu dekat seekor ular yg mungkin boleh membahayakan nyawanya . Betul jugak kan … budak besar tu mana tau apa² , dia ingat ular tu mainan gamaknye … terer betul dicekiknya ular tu . Hoho ~

 

 

 

8 Responses

  1. ctN honey says:

    mmg terror lah budak tu..mungkin ular tu tak de bisa kot
    ctN honey ada entri terbaru… jom baca Isteri tolak poligami dosa besar dan juga boleh membawa jatuh hukum murtad.My Profile

  2. Ekin says:

    Woah. Mana mungkin, seram pulak tengok. Huhu.

  3. kakyong says:

    errkkk.. ngeri tgk endingnya tu… dah kena belit budak tu..

    gamaknya ular tu xde bisa kot.. & mungkin juga masyrkt depa tu jadikan ular sbhgn dr kehidupan depa.. tu yg dibuat mcm mainan/pet…
    kakyong ada entri terbaru… jom baca Sepupu saya di ICU Hospital Sg BulohMy Profile

  4. nza says:

    rasanya mak bapak guna baby tu utk wat prtunjukkan la hanie cz baby tu diletakkn atas tikar n kt tanah lapang..ttp kesian la baby tu cz w.pn ular tu xbrbisa ttp patukkan yg kuat tu mcm menyakitkan la…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *