Video bayi kebal dipatuk ular

 

Salam berbahagia kome :) .

Sesekala saya rajin le juga layan Youtube sambil cari ilham nak buat entri baru ;) .

Terjumpalah pulak video baby kebal ni . Dipatuk ular banyak kali pun maintain elok aje …

 

Adakah baby itu memang betul² kebal ?

Atau … adakah ular itu tidak berbisa ?

Jomlah sama² layan video ni .

 

 

 

Dahsyat kan ending video tu ?

Apalah agaknya yg terjadi lepas tu yer .

Kalau benarlah baby tu kebal dipatuk ular , sesungguhnya itu adalah tanda kekuasaan Allah …
Tiada yg mustahil bagiNYA .

Tapi ada juga segelintir orang yang memaki hamun parents baby ni sebab suka² je letak baby yg tak tahu apa² tu dekat seekor ular yg mungkin boleh membahayakan nyawanya . Betul jugak kan … budak besar tu mana tau apa² , dia ingat ular tu mainan gamaknye … terer betul dicekiknya ular tu . Hoho ~

 

 

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *