Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Updates : Giveaway tahun baru ummihanie.com

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Updates : Giveaway tahun baru ummihanie.com

 

Last updates : 28/2/2012

Alhamdulillah , ada juga yg sudi join GA saya yang tak seberapa ni. Harapkan sponsor je yang bagi hadiah best,kan ? Oklah tu bai … ;)

Ini senarai nama peserta² Ga tahun baru bersama² nombor utk cabutan Lucky Draw ;

  1. Lela Lelord 
  2. Lela Lelord
  3. Lin Azlina
  4. Lin Azlina
  5. Puan Kutu
  6. Puan Kutu
  7. Sjiehan
  8. Norsalmi
  9. Cik Rose Cute
  10. Cik Rose Cute
  11. Ms Sunsweetz
  12. Ms Sunsweetz
  13. FH (Afriza natasya)
  14. FH
  15. Aina
  16. Izan Ishak
  17. Izan Ishak
  18. Zefa Ibu Maryam
  19. Zefa Ibu Maryam
  20. Cekpipah
  21. Cekpipah
  22. Muja
  23. Muja
  24. Kakyong
  25. Kakyong
  26. Atie
  27. Atie
  28. Mohd Izad
  29. Puanbee
  30. Puanbee
  31. Joanna Yunus
  32. Zie Fauzi
  33. Zie Fauzi
  34. Cik Ekin
  35. Cik Ekin
  36. Ummu Mawar
  37. Ummu Mawar

Oleh kerana ada updates terkini berkaitan penambahan SPONSOR dan SYARAT WAJIB , so saya bagi masa lagi untuk semua edit entry … Due date pun ada kurang dari 4 hari saja lagi.  Tempoh GA ini sudah pun tamat, akan tetapi saya bagi chance sedikit masa lagi untuk cukupkan syarat penyertaan sebelum cabutan Lucky draw dibuat.

Pra-keputusan Top Referral  sudah pun dikeluarkan semalam, jadi keputusan muktamad siapakah yang menjadi Top Referral akan diumumkan sedikit masa lagi. Stay tuned! ;)

 

43 Responses

  1. sjiehan says:

    no7 tu bertuah..

  2. FH says:

    No. 14 dan 15 ;) Semogabertuah ;-)

  3. Lela-Lelord says:

    hehehe ne tau ada rejeki

  4. Ibu Yusuf (zefa ibu maryam) dah update.. :D

  5. lin azlina says:

    org kedua join rupanya

  6. […] 1 bonus point tambahan)Setiap entry penyertaan secara automatiknya layak masuk Lucky Draw yer .# UPDATES Giveaway di siniOk done , GUDLUCK semua ! Incoming search terms:TUJUAN BERZAKAT (2)contest blog (1)contest dan […]

  7. AlyzaFisol says:

    sempat lagi tak sye nak join? :)

  8. gadis pekan says:

    Slm..atie dh Like page freshie belek ;p huhu terlepas pandang selama ni..thnx ye sbb remind :) hrp lucky no. 26 & 27 ameennn..

  9. Zefa Ibu Maryam dah like Freshie Belek ye.. Tq.. :D

  10. Ms Sunsweetz says:

    already Like page FRESHIE BELEK ^^
    ehm hope 11& 12 had a big LUCK huhu=p

  11. […] ni dapat membantu ye …Untuk updates nama peserta dan nombor bertuah , sila cek entri ini ; Update : Giveaway tahun baru Ummihanie.comUpdate nama peserta dan nombor betuahUmmiHanie : Jika ada masa terluang , sudilah undi blog kecik […]

  12. muja says:

    aik,, napa nama muja ada 2 tu? emm,, muja memang dah like page freshie belek,, :D

  13. Cekpipah says:

    Salam..ummi, cekpipah da like…

  14. […] kasih semua.Check sini untuk; lihat printscreen top referral pusingan pertama ,cehck sini untuk; lihat nama peserta dan nombor bertuah.Bersedia untuk lihat keputusan top referral terbaru? Ini belum muktamad lagi ye. Saya akan check […]

  15. mama pipie says:

    aiseh, tak sempat nak join huhu.. komputer baru ok ni.. good luck kpd semua ye

  16. kakyong says:

    24 & 25… semoga ade rezeki di sini.. Amin..

  17. puan kutu says:

    nmpknya rezeki kak zefa nie.hehe..

  18. ummu mawar says:

    bloglist sponsor dah selamat msukkn dlm bloglist ms akak bg link..thankss..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *