Update: Mom Blogger Top Referral Contest

Salam Muhibbah,

Maaf membuatkan peserta² Mom Blogger Top Referral Contest ternanti-nantikan update dari penganjur.

Nampak gaya ramai sekali blogger menganjurkan contest dan giveaway di awal tahun 2014 ni kan? Nak ambil aura tahun baru mungkin… Saya pun berfikiran begitu. Terfikir saja, dapat idea, terus run beserta sedikit kajianlah ;)

Banner yang saya reka tu pun tak sampai 3 minit rasanya. Memang simple tapi bertemakan Mom Blogger.

Alhamdulillah, semenjak kick-off contest, sudah beberapa penyertaan diterima. Tapi sorrylah saya tak sediakan hadiah untuk peserta terawal pula. InsyaAllah di lain kali yer…

blog updated

Berita baiknya, ada pertambahan nilai WANG TUNAI untuk pemenang². Silalah melompat bintang.

Walaupun tak banyak perubahannya, tapi still meningkat tak gitu. Dan, saya masih menerima SPONSOR (minimum RM50) sehingga 3 Februari 2014. Ahlan wa sahlan ~

Peserta², sila take note dengan sebarang update contest yer. Dan mohon update/edit entri anda di bahagian link penaja. Kegagalan mengupdate akan membatalkan penyertaan. *pesanan guru besar garang

List permalink peserta²;

 1. http://ahmadfaizal.com/2014/01/06/mom-blogger-top-referral-contest/

2.  http://akubiomed.com/mom-blogger-top-referral-contest/

3. http://www.hafizmohd.com/blogging/contest/mom-blogger-top-referral-contest/

4. http://www.aynorablogs.com/2014/01/mom-blogger-top-referral-contest.html

5. http://www.ciktom.com/mom-blogger-top-referral-contest/

6. http://www.puterikasih.com/2014/01/mom-blogger-top-referral-contest/

7. http://www.sensasi2020.com/2014/01/mom-blogger-top-referral-contest.html

8. http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/01/mom-blogger-top-referral-contest.html

9. http://www.hairulafiz.com/mom-blogger-top-referral-contest/

10. http://www.mujadafewa.my/2014/01/mom-blogger-top-referral-contest.html

11. http://www.bloggerlelaki.com/2014/01/mom-blogger-top-referral-contest.html

12. http://www.ajumohit.com/contest-ga/mom-blogger-top-referral-contest.html

13. http://wanaseoby.blogspot.com/2014/01/mom-blogger-top-referral-contest.html

14. http://www.hasrulhassan.com/2014/01/mom-blogger-top-referral-contest.html

15. http://www.bakul2011.com/2014/01/mom-blogger-top-referral-contest.html

16. http://ainamallow.blogspot.com/2014/01/mom-blogger-top-referral-contest.html

17. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2014/01/mom-blogger-top-referral-contest.html

18. http://www.syuhadasalleh.my/2014/01/mom-blogger-top-referral-contest.html

Selain di sini, saya turut update link peserta di FB page.

Terima kasih sekali lagi diucapkan kerana sudi join contest ini.

Nampak gaya semua peserta hebat² belaka.

google plus

oh ya, satu lagi nak pesan. Bonus buat yang ada akaun Google Plus dan ping entry di sana. Jika anda ada dalam circle saya, saya akan G+ kan entry kalian tanpa belas kasihan. kikiki~  Jangan tak tahu, trafik dari G+ ni boleh tahan juga ;)

SHARP nak hadiahkan PETI SEJUK 2 pintu yang gojes!

19 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *