Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Update dari gajet impian

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Update dari gajet impian

Bismillah… Alhamdulillah. Suami kata dalam beberapa hari ni saya asyik tersenyum je. Lain macam sikit katanya lagi. Hmm… Camane nak cakap ek. Sudah tentulah hati melonjak gembira sehingga terpancar di wajah… Gajet impian sudah berada dalam genggaman, makanya terpaksa mengucapkan selamat tinggal kepada cik pink yang masih tetap kusayangi. Dengan cik putih ini saya tak perlu lagi menghadap PC sangat. Terima kasih yang teramat buat suami tercinta. Kini kami sama- sama menggunakan gajet yg sama sempena hari bermakna kami …. Tunggu entri lanjutan nanti ;)

 

30 Responses

  1. iEyLa says:

    weeee…..dah dpt cik putih ek??
    dh jmpe kawan la ngn saye tu…
    tapi cik putih sy kaler je putih..brand lain..hukhuk..
    senyum je akk..nmpak smpai sni..hihi

  2. akubiomed says:

    Gajet impian yang apa yang dibeli agaknya?

  3. Lela-Lelord says:

    wahhh apekah cepat update

  4. Hanif says:

    ni mesti samsung galaxy note s3

  5. titan says:

    best la dia. ada gadget-gadget..

  6. Nizam Ijam says:

    wah.. untungnya.. nak jugak!

  7. puan kutu says:

    wah beruntung..hanie..sila update segera!

  8. Juan says:

    senyuman bermakna, hehehe

  9. shraqs says:

    Sape tak suka dpt gadget kan,.. free pulak tu :)

  10. hafizmd says:

    as salam,
    datang2 terus ade berita best…
    nanti kita tunggu next entri pasal gajet ni :D

  11. kakyong says:

    patutlah dok perasan kat FB, dok upadate PM via mobile jer… apa kah gajet nya tu…

  12. Seronoknya dapat gajet baru. Apa agaknya si putih itew? :D

  13. Azydy says:

    beshnyer..dapat gajet baru..

  14. […] suami dah hadiahkan sumthing yang saya selalu sebut², tak sangka pulak dapat dengan cepat. Klunya; “Update dari gajet impian”. InsyaAllah akan reveal selepas ini TErima kasih darling untuk hadiah ni… memang sangat suka […]

  15. Ummi Hanie says:

    apakah S itu yer bard?? lambat pick up plak sy ni… hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *