UPDATE 5 (FINALE) : Top Commentator Contest

Bismillahirrahmanirrahim ………

Salam semua . Sihat2 ya ? Alhamdulillah … Saya dan anak2 serta encik hubby pun sihat2 belaka . Maaf update finale ni agak lewat sikit , maklum je lah faktor kekangan masa dan anak2 kecik ni . Saya dah draft dari siang tadi tapi malam ni jugak baru saya dapat publish . Takpelah , janji ada .

Ok straight to the Ampang point .
Malam ini saya akan umumkan result bagi contest Top Commentator ya ! Saya tau , semua dah berdebar2 kan ? Dah sampai tahap muntah ijo nak komen2 kan ?? Hihihii … relax la guyz . Pasni u all berehat la sepuas2nya . Tambah plak esok coti2 malaysia kan ?

HAPPY NEW YEAR !! :)

Hurmmm …

Meh tengok ranking Top Commentator setakat ini . Tak tipu yer , siap proof time lagik , pukul 5.24 PM ok . (sengaja saya cropkan imej tu dgn real time sekali)

Aikssss … what happens beb ??
Tinggal 5 ORG jer dlm rank ?? Tu pun 2 org je contestant nya . Mana pegi lagi 4 org ?
Ya , saya tau . Antara jawapannya ; ada yang ‘tenggelam’ dek komen2 yg banyak oleh dua top rankers kita iaitu Hans dan Sis Ieda . Semalam saya intai2 , nama Penaberkala ada lagik . Ummilra pun ada .
Kak Zaikulim … apa cerita kak ? Dah tarik diri ke ? Saya spotcheck blog akk tadi , sticky mode entry utk contest ni dah ilang kak . Tu yg saya assume akk dah tarik diri . Tak apa , saya tak marah … just inform me ok …
Sorang lagi  contestant , brader Xyncaholic aka Sepul . Where are you ?
Ok yer contestants semua … Sekali lagi saya mention di sini , jika syarat2 tidak dapat dipenuhi , saya terpaksa disqualify pernyertaan anda .
Nah tengok ranking paling terkini , pukul 10.59 PM ! Dah tinggal 3 org contestants paling top tu jer iaitu Hans , sis Ieda dan Penaberkala ! Haiyoooo … mana pigi yang lain maa ? Macammana Hanie nak bagi hadiah saguhati kat pengomen2 di rank 4 hingga 10 yang dah hilang tuh ??
3 orang lagi contestants dah lesap . Saya tak tau nak buat ape . Dah jenguk sorang2 tapi belum ada response . Apa pendapat u all ye ? Nak bagi hadiah jugak ke untuk rank 4 – 10 yang tak ada tu ? Rasa tak fair pulak kalau Hanie bagi hadiah pilih secara rambang jer . Hanie tau ramai yang dah komen segigih2nya . Pliz , gimme your opinions ok ?
p/s : 50 minutes till the result !

12 comments

  • GhOsToNe

    >huhuh..i bkn x mo masuk..tp i x pndai nk buh2 syarat2 u!hehehe…kire i x masuk tow!i komen2 ikhlas jewk!

  • >Salam..Hanie..Hanie..tulun..Sis da nk pitam nieee!!Bile nk taim nie cpt la..

  • >Hanie xleh check ke dkt denramaspeed.blogspot tu sape lg yg ade dlm rank??

  • >ieda : dah time ni sis ! tgh nak wat entri result !! hohoho !! tulun le jgn pitam maupun pingsan !!hmm..hanie xpasti ler sis..xpenah wat lg check2 tu…ghostone : okeh xpe..i xkesah..pasni jgn le segan dtg komen2 lg k ;)

  • >Alhamdulillah..tamat sudah perjuangandlm Top Commentator Contest nie,Hanie!Okay la dpt 2nd place..Alhamdulillah..Sis happy coz dpt memeriahkan lg contestyg Hanie organize nie..Hrp2 in the next time Hanie buat contest Sis dpt participatelagi!Tahniah to Hans Pena,rakan seperjuangandakoo.. ;)

  • >Haha..InsyaAllah..tak pitam..cuma jari2 nie je lenguh2 sngt Hanie..Hrp esok jari nie leh grak2 lagi jgn krem sudey..Hanie..tunggu pasnie Sis nk buat contest plk..Hanie must join key.. :)Hanie..pasnie Sis mesti rasa rindu bia teringat saat2 join contest Hanie nie.. :)

  • >kak ieda : hahaha…seronok gila bersaing dgn kak ieda…berdebar2 betul jantung tgok widget tu…alhamdulillah semua dah selesai…lepas nih sis kalau ada contest inform me yeahekekekpasal hadiah ke-4 sampai ke-10 turasa2 boleh kut bagi pada saper2 yg wat sticky modebut is up to you la

  • >Hanie..Sis nk p rehat japs..Hanie..SIS NAK MOHON AMPUN & MAAF KUT2 SELAMA SISBERKUMEN2 NIE ADA KUMEN2 YG HANIE RS KURANG SENANG..MANATAU KN..KDG2 TERLANJUR BICARABIMBANG JUGAK MEGGURIS HATI..JIKA ADA..MAAFKAN SIS YA HANIE..HAPPY NEW YEAR 2010..Karang kalo Sis tak tertido Sis masuk lg cnie nk bc n3 br Hanie.. :)Kumen2 kt blog Sis pun blm reply lg..Jap lg la kut br larat Sis reply..Sian dkt kwn2 yg post comment HappyNew Year tu Sis blm bls..Key,Hanie ye..ASSALAMU'ALAIKUM..

  • >hans to kak ieda : hahaha…seronok gila bersaing dgn kak ieda…berdebar2 betul jantung tgok widget tu…alhamdulillah semua dah selesai…Okay la kn ade teman nk bersaing..Kalo duk besaing sorang2 x best jgk..Haha..besaing ape sorang2 ekk.. :pSeb ada juga Pena yg mau join kitaduk berlumba2 nie..Haha..mau x bedebau udh sampai hilangsorang demi sorang dr carta tu sampai pnh tgl 2org je tu..Tp Sis x ingt,pnh kex Sis tekeluar chart?Yg paling x leh lupatu bila Sis jatuh ke #9..(Haha..angka sembilan lg muncul dlm hidupku..)Terkejut gak tu psl duk usaha panjat 'lif' balek tu.. :pApe pun lega & Alhamdulillah sngt bila dh selesai sumanya..

  • >Salam Kenal,Ghostone.. :)Ehh..Enchik Ghostone lak duk lam carta..Xper,next time join lh contest Ummi Hanienie ye Ghostone.. :)

  • >ieda ; alhamdulillahh … tahniah sesangat kat u all sbb sbb bertungkus lumus n berjaya sampai ke peringkat akhir .dapat rank berapa pun sis tetap my friend…sis sbenarnye yg memeriahkan contest ni brsame2 dgn depa yg lain..ade rezeki lg len kali hanie wat contest lagi yer..yg senang2 sikit ;)

  • >ieda : aah hanie pun akan rindu saat2 korang bercontest ni..kenangan manis gak kan ??ok sis .. selamat berehat k…kesiann sis …Hanie pun belum balas2 komen sis n lain2 dlm entri2 lame tuh..pas2 ni le baru wat…entri tahun baru pun xwat lg..xlarat lak rasenyeSELAMAT BERCUTI N HEPI NEW YEAR sis !alhamdulillah semuanya dah selesai .. Hanie pun tunggu contest dr sis ni..insyaAllah pasti join !hans : congratz again hans !hmm..bernas juge cdgn hans about hadiah saguhati tu .. nnti sis inform depa yg lain..trimas join contest !! nnti join lagi yer !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *