UPDATE 4 : Top Commentator Contest

Bismillahirrahmanirrahim .

Maybe ni update kedua terakhir sebelum keluar result ye .

FIRST of all saya mintak maaf sebab tersalah eja “commenter” tuh . Sepatutnya ” COMMENTATOR” . Betul tak ??? Sebenarnya sebelum2 ni saya eja sebegitu tapi saya ternampak ada blogger yg eja “commenter” maka saya terkonfius sebentar . Hahaha lawak betul , contest dah nak abis baru buat pembetulan . Maafin saya pakkkk/ibukkk … *cover malu* Hurm , takde pulak sape2 yang membetulkan saya pun yek ?

Oklah terus kepada topik update . Nampaknya calon contest kekal 6 org sahaja . Tahniah kepada semua kerana masing2 berusaha gigih untuk mengekalkan diri dalam carta . Dengar2 citer ada yang dah berdebar2 nak tunggu result nih . Ok , saya umumkan sekali lagi di sini , result akan diumumkan pada jam 12 tengah malam , 1 JANUARI 2010 . Moga2 pada masa itu widget dan internet tak weng2 . Saya harap semua akan berpuas hati dengan result itu yer . Dan result itu bergantung kepada apa yg tertera pada widget Top Commentator tersebut .

5 MORE DAYS TO GO . So , kepada calon2 semua , jangan putus asa , teruskan perjuangan anda .. kalau dah tak larat , rehat lah .. jangan paksa2 diri sangat yer . Bukannya saya nak hadiah BMW pun . Hehe . Just jokin’ . Jangan terasa ati yer ? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *