Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

UPDATE 4 : Top Commentator Contest

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

UPDATE 4 : Top Commentator Contest

Bismillahirrahmanirrahim .

Maybe ni update kedua terakhir sebelum keluar result ye .

FIRST of all saya mintak maaf sebab tersalah eja “commenter” tuh . Sepatutnya ” COMMENTATOR” . Betul tak ??? Sebenarnya sebelum2 ni saya eja sebegitu tapi saya ternampak ada blogger yg eja “commenter” maka saya terkonfius sebentar . Hahaha lawak betul , contest dah nak abis baru buat pembetulan . Maafin saya pakkkk/ibukkk … *cover malu* Hurm , takde pulak sape2 yang membetulkan saya pun yek ?

Oklah terus kepada topik update . Nampaknya calon contest kekal 6 org sahaja . Tahniah kepada semua kerana masing2 berusaha gigih untuk mengekalkan diri dalam carta . Dengar2 citer ada yang dah berdebar2 nak tunggu result nih . Ok , saya umumkan sekali lagi di sini , result akan diumumkan pada jam 12 tengah malam , 1 JANUARI 2010 . Moga2 pada masa itu widget dan internet tak weng2 . Saya harap semua akan berpuas hati dengan result itu yer . Dan result itu bergantung kepada apa yg tertera pada widget Top Commentator tersebut .

5 MORE DAYS TO GO . So , kepada calon2 semua , jangan putus asa , teruskan perjuangan anda .. kalau dah tak larat , rehat lah .. jangan paksa2 diri sangat yer . Bukannya saya nak hadiah BMW pun . Hehe . Just jokin’ . Jangan terasa ati yer ? :)

 

No Responses

  1. >Hanie..Sis pun da ikut Hanie,commenter la jugakk..Padahal sblm nie Sis guna commentators kalo dktcommentators widget tu..Bila Sis tgk Hanie eja commenters Sis pun tuko balekikut Hanie..Haha..ropenye2 kureng betulye..Xper la Hanie lg pun definition die mcm lebih kurang aje tu..p/s: Bengang gilew semalam tenet weng2,lappy hang2..Tu psl Sis SMS ngaco Hanie tu..

  2. nza says:

    >gud luck pd pesaing2 tu…wah, hebat gitu…..

  3. nza says:

    >gud luck gak utk ieda…wah, moga brjaya….

  4. hans says:

    >kak ieda : biasalah..skrg tenet selalu slow jer

  5. hans says:

    >nza : thanks…gud luck to You too

  6. hans says:

    >moga masing2 berjaya la senang…huhuhu

  7. Ummi Hanie says:

    >ieda : aikk..same le kiter…mmg sekepala…haha..xpele,janji org paham kan sis!ngaco apenye SMS hanie tu sis..hanie ni mmg jenis SMS punye org,calling2 ni kureng skett..pemalu katekann…ahakss !hmm..tgh bengang gak ni,time ni tenet tgh slow..hopefully time result tu dia x wat hal lanza : yep kak..gudluck utk depa semua..gigih !hans : yepp..semoga masing2 berjaya..kak zaikulim mana pi ye?

  8. hans says:

    >sis…thanks…ntah la…busy la kut

  9. penaberkala says:

    >sis hanie:fuh,ada update terbaru rupanya..gigih betul organizer..aah,lama tak terserempak ngan kak zai kat sinihans dan sis ieda:sikit lagi nk abis dh contest nih..teruskan perjuangan

  10. hans says:

    >pena : wah,dah macam pakar motivasi plak dah

  11. penaberkala says:

    >hans:sambil2 memotivasikan diri sendiri,hak3

  12. >Mekasih Akak Nza,cyg Akak!!Mwaahhh2x!Thanks to Hans & Pena jg..Jum ler kita ramei2 teruskan perjuangansehingga ke titisan darah yg terakhir..Hihi..

  13. penaberkala says:

    >thanx sis ieda..amboi kata2 smangat,cam nk perang jek bunyinya..

  14. hans says:

    >pena : haha..sama2 lah kita yakin pada diri sendiri

  15. hans says:

    >kak ieda : ambboi…betul2 berjuang ni..sampai ranking atas terus nih

  16. hans says:

    >pena : hahaha..memang dah perang tu..dia ranking atas dah

  17. >Eiiii..jgn perang2..Peace No War..Hihi..

  18. Ummi Hanie says:

    >pena : semestinya update yg terkini kannn…kesian kat u all dah gigih bebenor mengomen kan ?

  19. penaberkala says:

    >sis ieda:amboi kak,dh potong ranking sy dan hans..gigih betul tuh..tp cek terbaru hans plak mendahului

  20. penaberkala says:

    >hans:sengit nampak perjuangan ko ngan sis ieda..ak ketinggalan jauh je nih.nk reply byk2 la camni

  21. penaberkala says:

    >sis hanie:wah,bagus organizer..amek berat sal contestantnya..siap bg motivasi lagi tuh

  22. hans says:

    >kak ieda : wah,mau tak perang..nama gua dah hilang..haha

  23. hans says:

    >sis : ar ar…tu la pasal..haha

  24. hans says:

    >adoi..entah siapalah menang…aku dah tak yakin dah menang..haha

  25. hans says:

    >pena : wah,sakan la korang komen sampai hilang nama aku

  26. hans says:

    >pena : yups..tu la..siap ada motivation lagi tu

  27. penaberkala says:

    >hans:ak reply komen kat emel je nih..tengok2,nama ak dh tercorot..kak ieda gah mendahului takhta semalam..ko plak hari ni..penuh debaran antara ko dan kak ieda..

  28. penaberkala says:

    >contest yg penuh dengan kejutanranking sentiasa bertukar kedudukan

  29. hans says:

    >Pena : haha..ko tak tahu..tadi aku masuk2 nama kak ieda atas..pastu nama ko…nama aku hilang terus…haha

  30. hans says:

    >pena : tahu xper…pertama kali aku terkeluar carta..haha

  31. >'Pena to sis ieda:amboi kak,dh potong ranking sy dan hans..gigih betul tuh..tp cek terbaru hans plak mendahului'Smlm je duk #1.. :p

  32. >'sengit nampak perjuangan ko ngan sis ieda..ak ketinggalan jauh je nih.nk reply byk2 la camni'Jum reply bnyk2,Pena!

  33. >'Pena to sis hanie:wah,bagus organizer..amek berat sal contestantnya..siap bg motivasi lagi tuh'Sis tgk setakat nie Hanie lh organizer yg paling gigihm'reply komen contestant!

  34. >'Hans to kak ieda : wah,mau tak perang..nama gua dah hilang..haha'Hans Si Wira perang komen!!Hihi..

  35. penaberkala says:

    >hans:haha,rugi tak sempat tengok ko takde dlm list..cam mustahil jek..kuat betul kuasa sis ieda sampai eliminate ko terus,haha..takpe,arini dh no 1 blk

  36. >'Pena:contest yg penuh dengan kejutanranking sentiasa bertukar kedudukan'Lebih daripada debaran & kejutan Sehati Berdansa! :p

  37. penaberkala says:

    >sis ieda:wah,tak mampu den nk bersaing…byk sungguh korang komen..bagus la,msg2 komited dgn kontest nih..sy dh bz sikit dgn komitment lain..klu ada rezeki,no 3 dh cukup,haha

  38. >'Pena to kuat betul kuasa sis ieda sampai eliminate ko terus,haha..takpe,arini dh no 1 blk'X kuat mane pun la,Pena..Muscle pun xder nie.. :p

  39. >'sis ieda:wah,tak mampu den nk bersaing…byk sungguh korang komen..bagus la,msg2 komited dgn kontest nih..sy dh bz sikit dgn komitment lain..klu ada rezeki,no 3 dh cukup,haha'Yg ckp x mampu tu la sbnrnye mampu..Masih ada ms lg nie Pena..Meh la kite komen2 bnyk2 lg..Tp Pena tgh bz dgn komitmen ape tu?Nk tau gak..Ade join contest lain lg kePena?

  40. penaberkala says:

    >sis ieda:betul tuh,organizer yg sempat berinteraksi dgn contestant..maybe peserta tak ramai..klu rmai konpem tak terlayan gak,haha..harap lps ni ada lg contest2 kat sini

  41. >'Pena to sis ieda:betul tuh,organizer yg sempat berinteraksi dgn contestant..maybe peserta tak ramai..klu rmai konpem tak terlayan gak,haha..harap lps ni ada lg contest2 kat sini'Peserta x ramai tp komen nya ramai.. :)

  42. hans says:

    >kak ieda : semalam pun kira okay la tu

  43. hans says:

    >kak ieda : jom reply banyak2

  44. hans says:

    >kak ieda : ar ar..betul2..sis hanie gigih

  45. hans says:

    >kak ieda : haha…wira ekk perang komen?

  46. hans says:

    >pena : hahaha..betul..aku hilang terus dari list…terkejut giler kut

  47. hans says:

    >pena : aku pun bz giler dah skrg…xtahu la..dah xleh nak bagi komitmen sangat dah

  48. hans says:

    >pena : ar ar..kita 3 orang jer..haha

  49. hans says:

    >kak ieda : hahaha…komen dia banyak kut

  50. Ummi Hanie says:

    >pena : organizer yg bagus eh ? ni pun sis rase mcm terabai je ua ll..paham je la time sis pun terhad gak,skrg ni malam je dpt online..huhu..tp bukak2 tenet tu terus le tgk prkembangan u all kan..ieda : wahh..sis berjaya gak rebut tempat pertama ekk..walopun dah direbut semula oleh hans..dasat korang ni..komited betul dgn contest yg x sebrapa nih..terharu dakooohans : jaga2 hans…jgn patah semangat k..tu namenye saingan..xper,nama terkeluar pun sis akan usaha bg adiah gak ..jgn risau k..ntah ape jadi pd widget tu arini..dah pening2 lalat gamaknye..tinggal 4 name je..semua calon contest nih..mane pegi lagi 2 org,kak zai n xync ??

  51. hans says:

    >sis hanie : haha..itu nasib ada 4 sis..tadi petang dua jer..

  52. >'Hans to kak ieda : semalam pun kira okay la tu'Haha..dpt jgk la rs duk atas #1 tu sat,kut.. :p

  53. >'Ummi Hanie to ieda : wahh..sis berjaya gak rebut tempat pertama ekk..walopun dah direbut semula oleh hans..dasat korang ni..komited betul dgn contest yg x sebrapa nih..terharu dakooo'Skali jer berjaya nye,Hanie..Haha..Hans lg dasat giler..Hanie!Sis x kira,asal Hanie yg buat contestxder adiah pun Sis masuk gak!!

  54. >'Hans to sis hanie : haha..itu nasib ada 4 sis..tadi petang dua jer..'Hans,skrg dh 5! :)

  55. >Akak Nza da masuk kumen.. :) Akak Nza dh rank #4! :)Dh ramai balek dkt carta tu.. :)

  56. hans says:

    >kak ieda : wah,nih pun dah ranking 1 balik dah..dasat nih kak ieda

  57. hans says:

    >kak ieda : yups..kalau xsibuk kami bertiga mesti join lagi contest

  58. hans says:

    >kak ieda : skrg dah 7 dah…huhu

  59. hans says:

    >kak ieda : skrg ada 7..tapi xtau pasnih macam mana..haha

  60. hans says:

    >kak ieda : ar ar..kak nza dah kembali

  61. >'Hans to kak ieda : wah,nih pun dah ranking 1 balik dah..dasat nih kak ieda'Mana ada dasat laaa..Hans duk #1 balek..Haha..lawak lak kite nie..'Hans to kak ieda : skrg dah 7 dah…huhu'Skrg tgl 5 plk Hans!

  62. >'Hans to kak ieda : ar ar..kak nza dah kembali'Sis Nza plk duk #3..Pena dh hilang nie!?

  63. Ummi Hanie says:

    >ieda : sis..ala terharunyer dgn sokongn teramat padunye dr sis !! *hugss*really…sis enjoy contest nih?alhmdllh..tp penat kan..sian sis n semua…adiah dah la xsberapa…wahhh sengit btol saingan sis dgn hans nih..mcm menari2 plak..kikikihans : timekasih utk sokonganmu jua..terharu…insyaAllah next year anjur lg contest,xsusah punye…kalo jenis rajin baca2,bagus gak..ada kaitan dgn buku2 lak nnti..insyaAllah..doakandasat hans potong memotong dgn sis ieda yer..sis brdebar gak nk tgk result ini mlm ;)

  64. penaberkala says:

    >sis ieda:wah,kuat btul korang komen,..sampai hati ye,dh takde terus dlm list..sob3

  65. penaberkala says:

    >hans:weh,first time aku takde dlm list..sedih betul..dasyatla korang nih,hak3..teruskan perjuangan ye kawan2..

  66. penaberkala says:

    >sis hanie:best la contest nih..sengit semacam je..penuh debaran..sy makin berdebar bila tengok nama dh xde dlm top 10,haha.

  67. penaberkala says:

    >sis hanie:nnt buat la lagi contest ye..jgn buat contest ni lagi,penat,hak3..buat contest yg sekali harung je..kami tetap sokong contest yg sis hanie buat nnt

  68. >'Ummie Hanie to ieda : sis..ala terharunyer dgn sokongn teramat padunye dr sis !! *hugss*really…sis enjoy contest nih?alhmdllh..tp penat kan..sian sis n semua…adiah dah la xsberapa…wahhh sengit btol saingan sis dgn hans nih..mcm menari2 plak..kikiki'Haha..Cian.cian..menari2 sampai nk 'terkehel jari' nie.. :pHurmm..tatau la sape yg menang nie..agaknye Pena dgn Hans kut..

  69. >Sokong dgn idea Pena..Sngt setuju..Kami bertiga da nk pingsan mengumen kt cnie Hanie..

  70. hans says:

    >kak ieda : uish…tinggal 5 plak dah ke?haha..pasni tinggal kita 3 la jawabnya

  71. hans says:

    >kak ieda : tu..pena dah ada balik..huhu

  72. hans says:

    >sis : haha..memang bersaing giler2 punya dengan kak ieda…

  73. hans says:

    >sis : haha…sis tgok berdebar2 apatah lagi kitaorang nih

  74. hans says:

    >pena : haha..jgnlah sedih oit..kitaorang pun xtahu..tiba2 nama ko hilang dkt widget tu

  75. hans says:

    >pena : haha…kita semua masing2 dah merasa dah hilang dari list widget tu…

  76. hans says:

    >pena : samalah..masing2 berdebar weih..haha

  77. hans says:

    >pena : betul tu sis..pasnih buat contest lain plak yg sekali harung..insyaallah kalau sempat kitaorang join

  78. hans says:

    >sis hanie : tak tahu…masing2 boleh menang tapi kalau den kalah memang kecewa habis…tapi memang enjoy lah…

  79. hans says:

    >kak ieda : ar ar…sangat setuju….bukan setakat pengsan..bengkak2 dah jari nih…hahaha

  80. penaberkala says:

    >hans:haha,dasat sungguh korang..ko bengkak jari?melawak btul..patut pun mampu komen bratus2..ni konpem minyak panas kat tepi,nk urut jari..hahaapepun,ak dh dapat no 3..lega siket.skang giliran korang bersaingsape la no 1tak sabaw nk tgk

  81. penaberkala says:

    >sis ieda:saya dh no 3,hehe..td out of list kan..tgk2,time keputusan nk kua,lain plak jadinya..tak kah nyanya namanya..apepun,usaha tnagga kejayaan..siapa usaha lebih,dialah yg kaan dpt..tp sis ieda ngan hans mmg bukan stkt lebih dh ni komen,hahaall the best utk korang

  82. hans says:

    >pena : wah…haha…ibarat jer la..tapi memang agak letih la..pasnih kalau ada contest2 komen ni aku xnak masuk dah..haha

  83. hans says:

    >pena : itula..apa2pun boleh jadi…apa2pun tahniah untuk kita bertiga

  84. >'Hans to kak ieda : semalam pun kira okay la tu'Boley la.. Hihi..

  85. >Hans to kak ieda : uish…tinggal 5 plak dah ke?haha..pasni tinggal kita 3 la jawabnyaMmg sungguh tgl 3..

  86. >Hans to kak ieda : tu..pena dah ada balik..huhuHrp trs kekal ada jgn sampai kita semua x ada dlm carta..Haakkk???Buley ke jd cam2?!

  87. >'Hans to sis : haha..memang bersaing giler2 punya dengan kak ieda…'Mmg sampai da naik giler da nie..

  88. penaberkala says:

    >lepas ni konpem tinggal 2tengok la tak percaya,hahasy dh nk berundur kul 1100 jap lgtgk result lewat sikit

  89. >Hans to sis : haha…sis tgok berdebar2 apatah lagi kitaorang nihRs jantung da tak berdegup!? :p

  90. >Pena :lepas ni konpem tinggal 2tengok la tak percaya,hahasy dh nk berundur kul 1100 jap lgtgk result lewat sikitEiiii..seriau!!Pena sempat lg kumen..Kumen je sblm Pena nk kuar..

  91. >Hans to pena : haha..jgnlah sedih oit..kitaorang pun xtahu..tiba2 nama ko hilang dkt widget tuSemoga lepas nie x hilang..X hilang!

  92. >Hans to sis hanie : tak tahu…masing2 boleh menang tapi kalau den kalah memang kecewa habis…tapi memang enjoy lah…Xkn sampai cam2!!!?Dh mcm frust becinta plk Hans nie..Jgn la cam2.Sis x kecewa pun..

  93. >'hans to kak ieda : ar ar…sangat setuju….bukan setakat pengsan..bengkak2 dah jari nih…hahaha'Tu lah,pasnie kena tampal paster kt semua jari nie!

  94. >Pena to apepun,ak dh dapat no 3..lega siket.skang giliran korang bersaingsape la no 1tak sabaw nk tgkSeram sejuk nie knp!??Pena..Pena tetap dlm top3..Silap2 japgie buleh naik #1!Siapa tahu..

  95. >Hans to pena : wah…haha…ibarat jer la..tapi memang agak letih la..pasnih kalau ada contest2 komen ni aku xnak masuk dah..hahaX sangka kn mmg mencabar jiwa raga betul contest nie,Hans!Fuhhhh…

  96. >Hans to pena : itula..apa2pun boleh jadi…apa2pun tahniah untuk kita bertigaTAHNIAH UTK SEMUA YG TURUT SERTA DLM CONTEST NIE JG..TAHNIAH UTK HANIE COZ BERJAYA MENJADI ORGANIZER CONTEST BUAT JULUNG2 KALINYA..Congrats..

  97. hans says:

    >kak ieda : hahaha…kira okay la..2 hari kuasai top 1 tu

  98. hans says:

    >kak ieda : hahaha..itula pasal…hadiah ke-4 sampai ke-10 tu kasi kita la…bahagi 3..ekekek

  99. hans says:

    >kak ieda : insyaallah kita bertiga kekal punya

  100. hans says:

    >kak ieda : haha..sabar2…jangan jadi gila betul2 lak

  101. hans says:

    >pena : uish..asal pena berundur plak?gi mana oit?

  102. hans says:

    >kak ieda : nasib den rasa lagi degupan jantung sendiri..haha

  103. hans says:

    >kak ieda : itula pasal..selagi sempat komen jer lah

  104. hans says:

    >kak ieda : insyaallah nama pena xhilang…kalau hilang anggap je lan pena no 3…

  105. hans says:

    >kak ieda : haha..ialah..dah xpernah menang contest lagi..asyik kalah jer…haha

  106. hans says:

    >kak ieda : wah,memang dasyat kak ieda menaip sampai kena tampal plaster lagi..haha

  107. hans says:

    >kak ieda : itula..pena merendah diri plak..alih2 dia nomot 1 pasnih

  108. hans says:

    >kak ieda : hahah..tahu xper…mencabar emosi tul

  109. hans says:

    >kak ieda : itula..inilah contest yg paling mencabar setakat nih..haha..letih2

  110. Ummi Hanie says:

    >sis ieda , hans n pena :saya combine jer terus yer ?? hihihii..sis pun give up gak nk reply satu2 nih . pas2 abis contest ni baru sis selongkar balik komen2 u all kat setiap entridah serik ke masuk contest komen2 ni?kalo sis wat lg pasni kompem u all xmasuk kann..xpe sis carik yg pesen lain plak yer..yg lebih singkat masanya..sian u all…all the best ! nmpk gaya mmg tinggal kome bertiga le ni !

  111. >hans to kak ieda : hahah..tahu xper…mencabar emosi tulMencabar jari2 ku jua..

  112. >sis ieda , hans n pena :saya combine jer terus yer ?? hihihii..sis pun give up gak nk reply satu2 nih . pas2 abis contest ni baru sis selongkar balik komen2 u all kat setiap entridah serik ke masuk contest komen2 ni?kalo sis wat lg pasni kompem u all xmasuk kann..xpe sis carik yg pesen lain plak yer..yg lebih singkat masanya..sian u all…all the best ! nmpk gaya mmg tinggal kome bertiga le ni !Hahaa..takper..Sis fhm,Hanie pun jenuh la nk check sume kumen nie..Buat slow2 hanie ye..

  113. >Hanie kitorang x serik kalo Hanie buat contest selain contest nie.. :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *