UPDATE 3 : Top Commentator Contest

Bismillahirrahmanirrahim .

Hanya ada seorang sahaja pertambahan contestant iaitu kak Ummilra . Welkem welkem …
So overall contestants semua hanyalah 6 orang sahaja . Oklah , better than zero kan ?
Dan ini mungkin berita baik buat semua contestants barangkali ? Kurang saingan , besar peluang untuk menang …. :)
Tapi pada pandangan Hanie , tak semudah itu juga . Widget Top Commentator itu agak canggih . Err … jangan persoalkan saya ye kenapa dah komen banyak2 tapi nama tak keluar ataupun nombornya sedikit sangat . Itu kerja widget tersebut yer . Saya memang berserah bulat2 pada widget itu untuk menentukan siapa pemenang pada akhir contest nanti .

Hah ini the latest punyer ranking ok … Tak caya gi tengok sendirik . :)
Hurmmm .. mana pegi bro xyncaholic ? Ayokk cepat2 masuk ranking balik brader !
Hans masih menguasai carta nampaknya . Hebat .
Penaberkala di tempat ke-2 (go go cayok2) manakala peserta terbaru , Ummilra di tempat ke-3 . Boleh tahan .
Sis Ieda dah jatuh ke ranking ke-4 . Sis , jgn putus asa ! Beberapa hari sudah saya tengok sis menguasai carta sat .
Zaikulim pula di ranking ke-9 . Kak zai pun jgn putus asa ok .

Tak lupa juga seperti yang dijanjikan , hadiah misteri bagi Top Referrer . Itu pun saya bergantung bulat2 pada widget tersebut . Untuk makluman , pemenang Top Referrer akan diambilkira bermula dari ranking no.2 kerana ranking pertama tersebut datangnya dari blog ini sendiri . Bagi yang kurang faham , saya jelaskan sikit ye . Referrer ni bermaksud dari website/blog mana blog saya ni dilinkkan .

Jelas tak ? So , abaikan ranking pertama ( Blogger:Private) tu dan terus ke no. 2 .
Nampak gaya Hans jugak menguasai ranking Top Referrer nih .
Calon2 contest semua … tak mau rebut2 hadiah dgn Hans ker ? Hihihiii… terpulang ye . I’m just kidding .
Komen2 yang menimbun tu akan saya reply perlahan2 nanti pada masa senggang yang saya ada . Sekarang ni saya dah jarang online di siang hari , so tinggal waktu malam jelah saya nak settlekan semua kerja ni . Satu lagi , saya tengah nak pulihkan kesihatan sikit . Doa kalian amat saya hargai . Terima kasih banyak2 . Saya dah beransur sihat seperti sediakala . Hmmm .. sambung balik . Bila dah malam , tau jelah . Ngantuk pun datang menyerang dengan ganasnya .

Masa tinggal lebih kurang SEMINGGU je lagi guyz . So buatlah ape2 yang patut . Kalau dah letih , boleh rehat dulu , last2 minute nanti kejor yob kejor balik . Update akan ada lagi insyaAllah .

69 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *