Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Update 2 : Top Referral Giveway tahun baru @ Ummihanie.com

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Update 2 : Top Referral Giveway tahun baru @ Ummihanie.com

top referral giveaway tahun baru ummihanie.com

 

Last Update : 13/2/2012

Salam ceria selalu. Seperti yang telah dirancang, saya selaku organizer Giveaway Tahun Baru @ Ummihanie.com mengeluarkan update kedua khas untuk mempamerkan siapakah Top Referral setakat ini. Tinggal 8 hari saja lagi sebelum tarikh akhir yer … ;)

Inilah dia Top Referral yang diperolehi dari Google Analytics untuk tarikh 23 Januari hingga tarikh terkini , 13 Feb. 2012 ;

top referral giveaway tahun baru ummihanie.com

Sebelum ini, FH (thelittlefh.blogspot.com) yang mendahului carta , tapi maaf saya terdelete imej printscreen sebelum ini . Walaubagaimanapun, masih ada dalam carta yer… Masih ada masa lagi.

Nampaknya Zefa (jemariasmara.blogspot.com) sedang mendahului carta top Referral kali ini. Diikuti oleh FH, Puanbee dan Puan Kutu. Tahniah dan terima kasih semua :)

Ok, bukak topik tentang Top Referral ni sikit. Bagaimana cara untuk jadi Top Referral ? Ada pelbagai cara ye… Antaranya;

  • Buat sticky entry (entri melekat) sehingga ke tarikh tertentu,
  • Reka banner macam saya buat banner comot untuk raih undi Malaysia Top Blogger tu ;) dan letakkan di posisi yang memudahkan ramai mata melihat
  • Rajin² mengomen di blog orang sambil tinggalkan link berkaitan (manfaatkan ComLuv sepenuhnya!)
  • Ping dan ping dan ping di mana-mana ! Saya prefer ping kat macam² grup @ page dalam FB, mudah kerja … ;)

Ok diharap sedikit tips ni dapat membantu ye …

Untuk updates nama peserta dan nombor bertuah , sila cek entri ini ;

Update : Giveaway tahun baru Ummihanie.com

Update nama peserta dan nombor betuah

UmmiHanie : Jika ada masa terluang , sudilah undi blog kecik saya … terima kasih banyak² ! :)

 

16 Responses

  1. Mudah2han ada rezeki ibu Yusuf.. :D

  2. puan kutu says:

    wah kak zefa ditangga teratas.ssh tu nak kejar.tak sgka kutu pun masuk carta..nak gigih promote lglah.hehe…

  3. lin azlina says:

    masih ada masa…nk try ar..sambil2 ping yg malaysia blogger tu…

  4. sjiehan says:

    saya x masuk dalam list… hhehehe

    sedihnya

  5. Denaihati says:

    tahniah utk bakal pengetop refererer

  6. puanbee says:

    yo nama bee tersenarai nampaknya ..heheh .. tk berapa kisah sgt pun kalau menang syukur ..

  7. kakyong says:

    wah2 tahniah utk semua… kakyong ni memang tak terkejor kalo bab2 referral nih.. hehhe… tp x pa buleh letak banner hanie dlm n3 nanti.. ;)

  8. […] juga sokongan terutamanya daripada kawan² blogger tersayang. Terima kasih semua.Check sini untuk; lihat printscreen top referral pusingan pertama ,cehck sini untuk; lihat nama peserta dan nombor bertuah.Bersedia untuk lihat keputusan top […]

  9. […] dan tak ready lagilah kekdahnya. Jadi hari ni curi² masa sikit untuk join giveaway dari pemenang Top Referral giveaway tahun baru itu hari, yakni kak Zefa Ibu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *