Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

UPDATE 2 : Top Commentator Contest

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

UPDATE 2 : Top Commentator Contest

Bismillahirrahmanirrahim .

Alhamdulillah seperti yg dijanjikan , here comes the second update for Top Commentator Contest .

Bilangan peserta dah meningkat nampaknya . Walaupun masih tak ramai , Hanie still happy tengok ada sikit perkembangan . :) . Hanie turut berasa gembira apabila ada antara peserta2 yang menghargai usaha Hanie menganjurkan contest kanak2 riang ni .
Ini ialah senarai terkini peserta2 rasmi (mengikut ranking) ;

-Hans ,
-Penaberkala , (masih belum cukup 1 syarat )
-Zaikulim ,
-Xyncaholic &
-Ieda the Rainbow Princess .

5 ORANG SAHAJA. Saingan agak sengit antara satu sama lain ni .

Peserta2 terbaru ialah Zaikulim dan Xyncaholic.
Semuanya gigih2 belaka .
Nampaknya Hans masih mengungguli carta diikuti rapat oleh Xyncaholic dan Penaberkala .
Sis Ieda pula ketinggalan sedikit di belakang . Aiseyman sis ! Cepat ligan depa sis !Tak apa , ada banyak masa lagi kan ? Hanie tau sis sangat sibuk buat masa ini . Take your time . . .

So Hanie nak ingatkan balik di sini kepada peserta2 semua yang dikasihi , JANGAN LUPA SYARAT2 OK . Penyertaan terpaksa ditolak jika ada salah satu syarat tidak dibuat . Contohnya ; tak buat entri Sticky Mode , tak add link blog ni @ tak follow , atau mungkin takde blog langsung .

One more thing , Hanie mohon maaf kerana ada sesetengah komen terpaksa didelete kerana tiada kaitan langsung dgn entri especially entri berbentuk sembang2 kosong . Ya , blog Hanie tak ada chatbox buat masa ni (saya sendiri buang buat sementara waktu) untuk meringankan sedikit proses loading .
Sekali lagi Hanie mohon maaf jika komen2 anda tidak sempat disahut .
Sekali lagi saya tegaskan , mohon beri komen yang BERKAITAN dgn entri ya .

Sekian dahulu update untuk kali ini . Bertemu lagi di dalam entri Update yang akan datang .
Terima kasih .

102 Responses

  1. NURUL IZZA says:

    >hehe xmasuk xpela akak..janji ade komen di entry akak.ekeke.iza pon xpenah nmasuk contest pape di blog..suke baca blog org tapi jrg nk tinggalkan komen.baca jela..ekeke.kira okla akak buat contest ni..yela kenal rmi org.eheheh

  2. zai kulim says:

    >mmg nak kenal dgn tuan punyer blog dan para pengomel antaranyer..Hans ,-Penaberkala , (masih belum cukup 1 syarat )-Xyncaholic-Zaikulim ,-Xyncaholic &-Ieda the Rainbow Princess .dgn lebih mendalam…

  3. zai kulim says:

    >alamak termausk plak namaku sendiri..

  4. >Salam..Hanie ku..Sorii coz mmg Sistgh bz skrg nie..Da la join contestyg betul2 buat Sis penat tu..CabaranLevel Master tu..X pa..sabaq..nnt Sis mai..Hihi..p/s: Hanie..nama Xyn/Sepul ada 2x tu..

  5. >zai kulim: "alamak termasuk plak namaku sendiri.."Kikiki..lawak la Zai..Mmg ratu contest zai,ni!

  6. >Hanie..meh komen,share idea & pendapat disamping menyokong Sis kt cnie,before 17 Dec 11.59mlm nie tau..TYVM!->http://ieda2009.blogspot.com/2009/12/bantu-saya-ubah-blog-saya.html p/s: Okey kalut nie..nk p angkat ken hujan da turun!

  7. penaberkala says:

    >sis hanie: aisey, masih belum cukup syarat..br je buat,hak3zai kulim:salam kenal gak

  8. ummikhayra says:

    >Akhirnya boleh bukak kotak komen hanie.. :P Kekadang kotak komen ni malu-malu pulak dengan akak… Lama dah tak jenjalan kat sini.. :) Hanie pekabar?

  9. zai kulim says:

    >ummikhayra..salam kenal dari zai…mmg ler kotak contest nie pemalu kit…

  10. zai kulim says:

    >~ Selamat Menyambut Awal Muharam ~buat semua..

  11. zai kulim says:

    >penaberkala..adek upanyer…muda lagi ko…akak dah 31 dah..kui.kui.kuii

  12. hans says:

    >owh,itulah sis…len kali letak chatbox…huhu

  13. hans says:

    >pena berkala :apa lagi yg xcukup syarat?dah buat kan sticky mode?

  14. hans says:

    >zai kulim : nak kenal dgn kitaorang ker?datanglah blog kitaorang…

  15. hans says:

    >sissalam maal hijrah dan selamat berazam barusorry lambat wish

  16. hans says:

    >ok siskami akan cuba berkomen berkaitan dengan entry

  17. >Assalamu'alaikum..Salam Ma'al Hijrah,Hanie..Ape azam br Hanie?Hihi.. :) Thanks So Much yedrop comment dkt Blog Sis wlupun Hanie sngtbz ngan keje Hanie..Sis pun hr nie br dpt mai comment cnie..tgk tu Sis da drop ke ank tangga ke-4..Huhu..cedihnye..

  18. penaberkala says:

    >zai kulim: kak zai, slamat berkenalan..sy muda lagi lah..remaja lagi,hak3..

  19. penaberkala says:

    >hans: dh cukup kot syarat..takut2 ada yg termiss ke..apepun, salam maal hijrah buat semua pengomen tegar kat sini

  20. penaberkala says:

    >sis ieda: sama la kita..drop trus ranking..smalam tenet connection ada prob,haha…

  21. Ummi Hanie says:

    >izza : xpe..mai je komen walopun xmasuk contest..blogku sentiasa terbuka..heheakk pun salu gak tunggu entri2 terbaru izza.ade mase lbey sikit,akk mai le komenzaikulim : akk nk berkenalan dgn saya lebih mendalam ehh..insyaAllah via this contest,akk bace mcm2 entri berkaitan saya,insyaAllh akk akan kenal lebih mndlm..salam maalhijrah juga kak zaiumo akk 31 ehh..sebaya la dgn hubby ku…mude lagik tuh ;)ummikhayra : memalu ker ini kotak komen?hik2..meh Hanie cubit dia ckit..aah lame akk xjenjalan cni..Hanie nmpk gak entri2 latest akk ttg Khayra masuk spital sume tu , cume xbrkesempatan nk drop komen..sori yer kak..Hanie sehat alhmdllh cume still sakit tekak dan batuk2..uhukkk..uhukk…hans : insyaAllah sikit masa lagi sis tampal balik chatbox tuh yer…hmm..cube le yer komen brkaitan entri..yg xbrkaitan tu leh chat2 kat chatbox nnti..penaberkala : sis nk terjah le ni blog pena..sis yakin dah buat kan sticky mode entry tuh..sonang jer..buat ayat sndiri pun xpe,seringkas mungkindrop ranking gak eh?as i said,masa still pnjg..ieda : sis , Hanie mintak maap banyak2 skali lagi yek..tp smlm Hanie dah komen semua latest entri sis,cuma yg sis mintak bantuan tu yg Hanie kesal bebeno xdpt buat..time tu plak internet wat hal..thanx bgtau pasal nama sepui tu yer..nnti Hanie edit entri balik..xper sis..drop ckit je..nnti dah x bz sgt sis panjat le balik tangga ranking tu lelaju ckit yer..hehe..masa masih pnjg..stgh bulan lagik

  22. >penaberkala: sama la kita..drop trus ranking..smalam tenet connection ada prob,haha…Kdg2 line tenet cnie pun same..Suke buat hal,Pena..Ape la nk jd dgn streamyx nie pun tatau la..Tp katenye tgh tahun dpnderang akan upgrade speed die spaye laju..Yg Sis perasan jd mcm nie yg kesKorea ke China yg kena gempa tu lh..Pas2 kaco kabel optik bawah tanah tu lh sbb streayx jd slow tp..xkn lh sampai skrg slow padahal dh lame tubeberapa bln yg lalu jd gempa tu..

  23. >Ummie Hanie:sis , Hanie mintak maap banyak2 skali lagi yek..tp smlm Hanie dah komen semua latest entri sis,cuma yg sis mintak bantuan tu yg Hanie kesal bebeno xdpt buat..time tu plak internet wat hal..thanx bgtau pasal nama sepui tu yer..nnti Hanie edit entri balik..xper sis..drop ckit je..nnti dah x bz sgt sis panjat le balik tangga ranking tu lelaju ckit yer..hehe..masa masih pnjg..stgh bulan lagikUdoh2 ler tu minte mahap nye..Xper la Hanie ku syg uiiii..Kn Hanie dh explain..Hanie,Hanie..Hihi..Haaa..xder pe la psl Sepul tu Sis belek2 nama tu terperasanplk ade 2x..

  24. uMMiIRa says:

    >mmg ramai tul commenter kt blog hanie ni yea…ummi dh join tau…link ada kt entri contest…nk panjat rangking atas dh tk kesampaian…kalau dpt yg plg bwh pun tk pe..hik3…

  25. >Bayangkan blog nie ada 2ribu komendh sekarang!Menakjubkan!Jgn x percaya Sis Ila.. :)Sis Ila,saya yg dulu rank pertama jatuh sampai ke rank entah ke berapa dah gara2rakan2 len yg begitu rajin mengomen d Blog Hanie nie,Sis..Xper,Sis..komen2 selalu nntsure masuk dlm rank nama Sis..p/s: Ehh..xper ke nie sy panggil'Sis'Sis Ila?

  26. uMMiIRa says:

    >He3….tq Ieda…semangat dh berkobar2 ni…ok je…Sis Ila…hmmm…nice jgk tu…hik3…nk nyelit sket…kalau ada sesape nk mkn kepok lekor trg kite…meh la terjah blog Sis Ila..http://ummi-online.blogspot.com

  27. hans says:

    >Pena : hahaha…bagus2…lepas nih leh comment dgn aman la sebab dah cukup syarat

  28. hans says:

    >sis ieda : wah…ranking dia dah naik dah…sampai hilang nama peserta2 lain…banyak sungguh komen dia

  29. hans says:

    >Ummira : ar ar…dulu 3 orang je..lepas sis hanie mengadu kecewa terus ramai join…

  30. hans says:

    >kak ieda : hahaha..tu sekarang ranking dah naik..dah jadi 1st dah…rajin tul komen

  31. uMMiIRa says:

    >sengit persaingan antara 3 top commenter kita ni…takpe byk masa lagi…nanti ummi try bg komen byk2…nk kejar yg top 3 kite tu…he3…

  32. penaberkala says:

    >ummira: selamat bersaing..yakin boleh..

  33. penaberkala says:

    >hans: kak ieda senyap2 potong kitaorang,hak3..tahniah kak..usaha lagi smp ke hari penamat

  34. hans says:

    >ummilra : daripada awal bulan lagi kitaorang komen..mau tak sengit

  35. hans says:

    >penaberkala : tahu xper…dalam diam2 dia kata dia busy tu..alih2 nama dkt atas…

  36. penaberkala says:

    >hans: betul tuh, dari awal bulan lagi kan..ni lagi 10 ari kot nak abis..kamon,teruskan perjuangan

  37. penaberkala says:

    >ummilra:jgn mudah give up..kejap je tuh nak potong org2 kat tangga teratas..good luck!

  38. penaberkala says:

    >sis ieda: kamon kak, ramai dah ni peserta baru yg masuk..dulu kita bertiga je kan..skang ramai yg bagi sainganwelkom utk peserta baru

  39. uMMiIRa says:

    >penaberkala : tgh usaha ngn gigih ni..he3..usaha tangga kejayaan… :-)

  40. uMMiIRa says:

    >hans : itula..korg dh lama kan mengomen ni…dh sampai 100 lbh tu…caya la..

  41. uMMiIRa says:

    >ieda : mana pegi adek ieda kita ni…senyap je…

  42. hans says:

    >Penaberkala : Yups…terus usaha hingga ke masa penamat

  43. hans says:

    >pena berkala : sokong ko..sis ieda…teruskan usaha anda..best kan dah ramai join

  44. hans says:

    >ummilra : sebenarnya dah lebih seratus pun..tapi widget tu aneh sikit…dia macam puratakan semua komen

  45. hans says:

    >ummilra : sis ieda bz kut skrg nih

  46. uMMiIRa says:

    >hans : mmm…tule ummi tgk pelik je…

  47. hans says:

    >ummilra : haha..skrg dah tahu lah tu kut

  48. Ummi Hanie says:

    >TO EVERYBODY ,THANX A LOT 4 UR PARTICIPATION .

  49. hans says:

    >sis…welcome….

  50. penaberkala says:

    >pelik kan widget tuhmakin lama makin kurang komenat last, ranking 10 jadi tak smp 10haha,penuh miteri betulmendebarkan

  51. Ummi Hanie says:

    >ok brader2 .. jgn biarkan idup anda diselubungi misteri … hehehe..biarkan widget tu buat keje dia,kite buat keje kita … sampai masa nanti kita sama2 tengok resultnye yg penuh debaran …:)

  52. hans says:

    >penaberkala : haha..dah komen kita banyak sangat…sampai tenggelam yg bawah2 tu

  53. hans says:

    >sis..betul tu..biar widget tu buktikan..berdebar juga nih

  54. >Sis Ira,sume..I'm comingggg..Hehe..Jalan2 jer nie tgh2 mlm..Mate x lehlelap sbb td g kuar tgk muvee pas2g mkn plk pai kenyang tu yg mai lepakcnie dulu..

  55. >"Ummi Hanie: TO EVERYBODY,THANX A LOT 4 UR PARTICIPATION"U r welcome Hanie..& Terima Kasih kembali..:) Ramai sungguh pakat berlumba2 nak menang nieh..Skrg nmpk dh meriah kn Hanie.. :) Suke ler tuCik Puan Hanie kite..Ohh..hr tu kn mmg xder keje,tu psl buleykomen bnyk2 kt cnie tu.. :)

  56. penaberkala says:

    >sis ieda: welkom back..aah,skang dh meriah sikit kat sini

  57. hans says:

    >kak ieda : wah,lewat tido malam ni kak?

  58. hans says:

    >kak ieda : hahaha…itula…masa makin suntuk so masing2 berlumba2 la…

  59. hans says:

    >pena : eh,ekau pun tdo lewat juga ker?

  60. penaberkala says:

    >baru sempat nk masuk kat siniaih,kita bertiga berkumpul malam nihseb baik connection ok mlm nihblh join skali

  61. hans says:

    >pena : hahah…alhamdulillah..tapi semalam letih giler..aku on9 kejap jer

  62. Goldman says:

    >untuk harga emas jongkong dan lain2 yang hebat sila hubungi saya di goldman999.9@hotmail.com harga lagi murah daripada habib poh kong dan dealer2 lain. bekalan antarabangsa terima kasih

  63. >Aiseyan..ade iklan jongking emas la kt cnie!:)p/s: Mencik bila tenet weng2 & lappy hang2!

  64. hans says:

    >glodman : uish…iklan jongkong emas plak dah

  65. hans says:

    >kak ieda : haha..tahu xper..tiba2 ada iklan jongkong emas..haha

  66. penaberkala says:

    >hans:sape goldman plak nih?sis ieda:sape plak nk beli jongkong emas nih.kak ieda tak berminat ke?sis hanie:boleh la tuh nk beli/jual emas..

  67. hans says:

    >pena : dia buat iklan la tu

  68. hans says:

    >tapi boleh percaya ke iklan2 nih?

  69. >Boleh jgk nk beli jongkong emas,bak duit Pena!Hihi..

  70. penaberkala says:

    >hans:aah,ak rasa camtuh gak..skang kan aktif business through internet..so ni la salah satunya taktik, promote link kat blog2

  71. penaberkala says:

    >sis ieda:sy pun takde duit kak..klu dh keje lain la..tak sabaw gak nk ada duit dan beli emas kat mak..hadiah kenang budi

  72. hans says:

    >kak ieda : hahah…pena kedekut tu..haha

  73. hans says:

    >pena : ar ar..salah satu strategy la tu..yg paling murah dan agak berkesan

  74. hans says:

    >pena : haha..mahal tu..jongkong bukan besar ke?

  75. hans says:

    >jongkong tu besar mesti mahal kan?

  76. hans says:

    >pena : alah,nak balas jasa mak ko jaga jer mak betul2..jgn anto umah orang tua2…

  77. >'Pena to sis ieda:sy pun takde duit kak..klu dh keje lain la..tak sabaw gak nk ada duit dan beli emas kat mak..hadiah kenang budi'Uii..baiknye ank Makkk.. :)

  78. >'Hans to kak ieda : hahah…pena kedekut tu..haha'Ehhh,,jgn dekut2..Tp dia tgh berjimat agaknye tu..hihihi..

  79. >'Hans to jongkong tu besar mesti mahal kan?'Ade member Sis die ckp die beli,mmg mahal giler..Die ade simpanan dlm bank bnyk knjd die tukar duit simpanan tu kpd jongkong emas..

  80. >Hans,Sis ada bc lam Mastika seorang ank sanggup hantar ibu dia yg pernah bekerja sebagai seorang pelacur di masa mudanya demi menyara hidup mereka ank beranak selepas diceraikan suami tp ank dia bila dh besar jd org kaya berpangkat semua di tgl Mak nya di rumah kebajikan sampai la ibu dia nie meninggal dunia pun dia x pegi jenguk..Siap x mengaku emak lg tu..Astaghfirullah..Kesian kn..Ank x kenang budi cam tu lh..Mcm dh jd ank derhaka plk..

  81. hans says:

    >kak ieda : itula..soleh tul pena nih..alhamdulillah

  82. hans says:

    >kak ieda : pena simpan duit nak kahwin tu..haha

  83. hans says:

    >kak ieda : owh,simpan jongkong untung dri simpan duit ke?

  84. hans says:

    >kak ieda : sedih kan bila jadi mcam tu

  85. >'hans to kak ieda : itula..soleh tul pena nih..alhamdulillah'Alhamdulillah..sejuk perut ibu mengandungkn Pena.. :)

  86. >'Hans to kak ieda : pena simpan duit nak kahwin tu..haha'Elok la kalo cam2..Hrp die jgn lupe jemput kite nnt ke kenduri die.. ;)

  87. >'hans to kak ieda : owh,simpan jongkong untung dri simpan duit ke?'Rasanya lah..Kalo x watper die tukar dr wang tunai ke jongkong emas kn..

  88. >'Hans to kak ieda : sedih kan bila jadi mcam tu'Sedih giler..mmg..Dh jd mcm Kisah Si Tanggang Durhaka..

  89. hans says:

    >kak ieda : alhamdulillah…xsia2 mengandung kan

  90. hans says:

    >kak ieda : haha..betul2…minta dia jemput…tapi xtau la leh pi ke tak..jauh tu kelantan

  91. hans says:

    >kak ieda : maybe sebab harga emas stabil kut

  92. hans says:

    >kak ieda : betul2..minta simpang la…

  93. >hans to kak ieda : alhamdulillah…xsia2 mengandung kanBnyk pahala Allah bg utk Ibu mengandung tau..

  94. >Hans to kak ieda : maybe sebab harga emas stabil kutYeap..betul..! :)

  95. >Hans to kak ieda : betul2..minta simpang la…X cium bau syurga tu..Na'uzubillah..

  96. >Hans to kak ieda : haha..betul2…minta dia jemput…tapi xtau la leh pi ke tak..jauh tu kelantanKg Pena kt Klate kt mana,Hans?

  97. hans says:

    >kak ieda : tahu..ialah mengandung tu sakit kedua selepas mati kan…

  98. hans says:

    >kak ieda : sebab itu Tun Mahathir suruh guna dinar emas tu…

  99. hans says:

    >kak ieda..fuh takut tul..itula..xbau syurga tu..xsanggup

  100. hans says:

    >kak ieda : xpasti tapi yg tahu dia memang oghe kelate lah

  101. best post workout supplement says:

    Awesome website…

    […]the time to read or visit the content or sites we have linked to below the[…]……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *