UPDATE 2 : Top Commentator Contest

Bismillahirrahmanirrahim .

Alhamdulillah seperti yg dijanjikan , here comes the second update for Top Commentator Contest .

Bilangan peserta dah meningkat nampaknya . Walaupun masih tak ramai , Hanie still happy tengok ada sikit perkembangan . :) . Hanie turut berasa gembira apabila ada antara peserta2 yang menghargai usaha Hanie menganjurkan contest kanak2 riang ni .
Ini ialah senarai terkini peserta2 rasmi (mengikut ranking) ;

-Hans ,
-Penaberkala , (masih belum cukup 1 syarat )
-Zaikulim ,
-Xyncaholic &
-Ieda the Rainbow Princess .

5 ORANG SAHAJA. Saingan agak sengit antara satu sama lain ni .

Peserta2 terbaru ialah Zaikulim dan Xyncaholic.
Semuanya gigih2 belaka .
Nampaknya Hans masih mengungguli carta diikuti rapat oleh Xyncaholic dan Penaberkala .
Sis Ieda pula ketinggalan sedikit di belakang . Aiseyman sis ! Cepat ligan depa sis !Tak apa , ada banyak masa lagi kan ? Hanie tau sis sangat sibuk buat masa ini . Take your time . . .

So Hanie nak ingatkan balik di sini kepada peserta2 semua yang dikasihi , JANGAN LUPA SYARAT2 OK . Penyertaan terpaksa ditolak jika ada salah satu syarat tidak dibuat . Contohnya ; tak buat entri Sticky Mode , tak add link blog ni @ tak follow , atau mungkin takde blog langsung .

One more thing , Hanie mohon maaf kerana ada sesetengah komen terpaksa didelete kerana tiada kaitan langsung dgn entri especially entri berbentuk sembang2 kosong . Ya , blog Hanie tak ada chatbox buat masa ni (saya sendiri buang buat sementara waktu) untuk meringankan sedikit proses loading .
Sekali lagi Hanie mohon maaf jika komen2 anda tidak sempat disahut .
Sekali lagi saya tegaskan , mohon beri komen yang BERKAITAN dgn entri ya .

Sekian dahulu update untuk kali ini . Bertemu lagi di dalam entri Update yang akan datang .
Terima kasih .

102 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *