UPDATE 1 : Top Commentator Contest

Bismillahirrahmanirrahim .

Maaf ya peserta2 Top Commentator Contest (3 org je..huhu) sebab Hanie lambat sangat bikin ini update .
Kesian korang , dah berhempas pulas mengomen2 hampir setiap entri Hanie since 2 tahun berblog nih , tapi satu hapdet pun Hanie tak buat ekkk . . . Bukan taknak buat , kesihatan agak terganggu sedikit . :(

Welll … nampak gaya hanya ada 3 sahaja peserta yg benar2 serius join contest yg Hanie organizekan ni .
Mereka adalah ; (ikut ranking terkini yekkk)

Hans ,
Penaberkala &
– Sis Ieda the Rainbow Princess …

2 org (Hans & Penaberkala) adalah blogger yg baru Hanie kenali manakala sis Ieda dah agak lama jugakla kami bermesraan (jgn salah tapsir okehhhh) dlm donia blogging nih . Sis Ieda tak pernah kecewakan Hanie dan selalu melawat Hanie bertanya khabar . Bilakah kita boleh berjumpa ye sis Ieda ?? Lokasi kita dah tak jauh sangat dah ni , belah utara . InsyaAllah suatu hari nanti yer …

Opsss.. Melalut plak . Ni dia bukti ranking dalam widget Top Commentator  bagi bulan Disember ni …

Nampak ada 9 orang kan tapi ekceli hanya 3 org sahaja yg bertanding antara satu sama lain ..

Nape ye ? Susah sangat ke contest yg Hanie anjurkan ni eh ?
Atau … hadiah yg Hanie tawarkan tak sebegitu hebat berbanding hadiah2 dlm lain2 contest ??
Ermmm… U all suka hadiah berbentuk barangan yea ? Kalau Hanie , memang tengok2 jugak apa hadiah yg ditawarkan tapi kalau cash tu insyaAllah tak tolaklahh … hehehe…dgn cash,macam2 boleh dibeli ikut kehendak masing2 kan .. bebasss …
Atau … kalian tak ada masa nak datang blog Hanie selalu dan drop2 komen kott …

Walaubagaimanapun , nama2 di ranking ke-4 hingga ke-10 tetap akan Hanie beri hadiah saguhati walaupun nama2 itu tak ade niat pun nak join ini contest , Janji mesti ditunaikan , rite ? Dannn…saguhati itu adalah misteri … (ayat cover tuh sbb belum jumper ape hadiahnye..tihihii..jgn mare..)

Okehh..itu saje utk update kali ni . Maybe ada siri2 seterusnye sebelum menjelang detik2 terakhir penentuan Top Commenter yg paling ngetop . Ahaksss~ …

Last but not least , Hanie begitu berbangga melihat kegigihan ketiga2 peserta ni berebut ranking tertinggi .
Come on everybody out there ! Jgn takut2 , jgn segan2 ! Join  jer… Tak kena bayor sehabuk pun , sebaliknya Hanie yg nak bagi adiah kat kalian okehh . Dannn … Hanie tak makan orang yer , so don’t hesitate to join . Meriahkan lagi kalo sudi . . .

p/s : Opsss… widget Referrer tak letak2 lagi neh ! Janji nak bagi adiah top referrer gaks !! Ini jam jugak saya kasi taruk jugaaa … hahaha

82 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *