Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

8 peti surat unik lagi kreatif

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

8 peti surat unik lagi kreatif

 

Salam ceria everybody ,

Tanpa membuang masa moh kite layan terusss … (arini letih lak nak karang entry story mory .. :p)

 

 

Macam kiut je kan ? :p

 

 

 

Apakah ini …. menara/rumah api ? erk ~ ke … menara yg Rapunzel duduk tu … tihihi ~

 

 

 

 

Yang ni cool … ala-ala fort/castle gitu …

 

 

 

Ishhh …. bikin konpius orang jer . Ini bukan tempat isi  petrol yer …. :p

 

 

 

Ini pun cool jugak . Topi pasukan Gators :)

 

 

 

Alahai ~ design macam air-cond pun ado …

 

 

 

Woof woof ! Budok kene kejor dek anjin :p

 

 

 

Ini design Snoopy dengan rumahnye kot … baru pasan ada Snoopy tido situ :p

Kome berkenan yang mana ? ;)

 

 

Incoming search terms:

 

17 Responses

  1. Yati says:

    Kat mana posmen nak letak surat yek, yang bentuk petrol pump tu. Hehhe… Kreatif deme ni.
    Yati ada entri terbaru… jom baca Kucing kait lagiMy Profile

  2. puanbee says:

    comel comel semua comel hee
    puanbee ada entri terbaru… jom baca Tolong puanbee menang PRUDENTIAL FAMILY ni boleh tak – sticky post –My Profile

  3. Nur says:

    Wah kreatifnya…
    Nur ada entri terbaru… jom baca Good Luck buat Anak2 MuridkuMy Profile

  4. nza says:

    mesti abg posmen confius tgk peti surat tu..akak brkenan yg gmbo no 1…..hi.hi.hi..kebudak-budakan..

  5. raudhah says:

    odah suka yg no 1! comel! kat negara kita xde yg buat camni kan

  6. ctN honey says:

    ct suka yg a-cord tu,rasa2nya boleh cuba buat cam tu….ct sedang tesion ni blog yg guna blogsport tak boleh buka ……
    ctN honey ada entri terbaru… jom baca Ada orang ketiga-Kata Mohd GhazaliMy Profile

    • Ummi Hanie says:

      nnti ct dah cube2 buat,tayang le kat kami k … ;)

      hurm,isu blogspot bermasalah ni since semalam lagi dah mula dengar.sabar ye.depa tgh wat maintenance utk ape , sy pun xpasti

  7. D_08 says:

    Assalamualaikum Yong Ummi Hanie…
    kalo kite buat camni kat Malaysia…..
    malam kite letak….besok pagi udah takde…kekeke…
    kat Malaysia selagi ade baghang bulih di juei…kite juei…
    ni bukan awok yang kate…tapi yang selalu ngutip botoi, besi tu yang kate….

  8. iEyLa says:

    cantik and comeyyy..
    tp takot klu pasang kat umah t esok tgk xde dah..hihi..
    lagi satu takot posmen xjmpe plak peti surat tu mne t..hiks

    • Ummi Hanie says:

      tu lah pasal dikkk…. mentaliti posmen malaysia belum boleh terima peti2 yg unik mcm ney…

      siap tersilap hantor surat pun ado. rumah akk ni slalu tersilap hantor, sabor jek. kita yg jadi posmen balik

Leave a Reply to puanbee Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *