Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: widget

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Cara jahit seluar palazzo

Cara jahit seluar palazzo Ehem ehem ehemmm…. Ummi Hanie menjahit seluar palazzo? Sampai ke sini orang google datang cari “cara jahit seluar palazzo“. Kalau seluar cerut getah biasa tu, tuan tanah pandailah sikit-sikit.   Saya sangat sukakan widget “Recent Search Terms” ini kerana saya dapat mengkaji sedikit sebanyak keywords yang membawa masuk pelawat² @ trafik…
Read more

Tips membuat pengunjung blog rasa dihargai

Sudah pasti akan terbit sekelumit rasa untuk dihargai selaku pengunjung merangkap pembaca blog walaupun kita tak pernah meminta sebegitu , bukan ? ;) Jangan bohong … Kita manusia punya perasaan.Cewah ! Ok di sini saya nak share sedikit TIPS untuk membuat pembaca/pengunjung blog kita rasa dihargai kehadiran mereka … ala² slogan kosmetik Loreal pula ……
Read more

Teringin header blog yang cun

Blog dan header blog bagaikan kacang dengan kulitnya.Juga bagaikan isi dengan kuku.Atau bak laut dan pantai.Tak mungkin dipisahkan.Cewahh melalut² pula saya bersastera . Tapi saya serius nakkan header blog yang cantik lagi cun tambahan lagi jikalau ianya PERCUMA.Pehhh … feeling macam rumah dapat sponsor langsir baru gitu…. ahahahah ~ Kalau korang pun nak sama macam…
Read more

Siapakah dia pengomen tegar blog Ummi Hanie [dot] Com ? (Si Peramah Jan. – Mei 2011)

  Salam weekends .   Sekian lama kumemendam rasa ingin membuat entri ini . Tetapi mood , feeling tu asik ke laut saja .   Tanpa kalian pengomen random dan pengomen tegar , mungkin blog ni dah lama ‘bungkus’ :p . Iyelah , bak kata artis-artis … ayat kliche deme … ” Tanpa peminat ,siapalah…
Read more

Rekod tertinggi pelawat setakat ini via widget Histats

Alhamdulillah , syukur keadaan kembali normal . I mean , my mood in blogging since bertukar domain and all that . Pun begitu masih ada beberapa perkara perlu dipantau dan diperbaiki . Give me time ok … thanx dear frenz ;) Dah beberapa bulan saya menggunakan widget dari Histats , menggantikan Widgeo untuk memantau trafik…
Read more