Jadi “ejen wangi” pula

Sutra aromatherapy Penang

Salam…. Jadi “ejen wangi” Sutra Aromaterapi | Asalnya nak mencuba-cuba sahaja, tup-tup terus jatuh cinta… Daripada order sebotol, jadi sekotak penuh dengan barang-barang wangi. Dari jadi Dropshipper, dah upgrade ke ejen. Maka, jadilah Ejen Wangi ~ Hmmm… Apa benda yang wangi sangat tu kan… SUTRA namanya. Saya mencuba Sutra Multipurpose Spray (MPS), aduh wanginya… Saya cerewet sikit bab bau² ni. […]

» Read more

Sawang… syuhh kau

Assalamualaikum! Kakak², Abang², Adik². Ada nampak sawang tak kat sini? Macam ada je kan? Boleh tolong saya buang sawang ni tak? Tapi macam cantiiiik je sawang ni pulak. Ekekekeke…. Ehhh… ini spider web daa… Betullah tu, kalau bahasa melayu sebutnya sawang kan? imej: Google Letih sebenarnya “melawan” sawang ni. Begitulah kiasannya… Blog ini asik terabai sahaja. Memang saya sibuk. Sibuk […]

» Read more