Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: video youtube

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Nasyid RAMADAN oleh Maher Zain versi Bahasa Melayu

Salam Ramadhan ke-6… Sedang melayari internet ke sana ke mari, terjumpa pula klip video Maher Zain menyanyikan lagu/nasyid bertajuk “Ramadan” dalam versi Bahasa Melayu. So nak share di sini… mendayu² tau.   Klip video asal Awakening Records diambil dari Youtube. Sebelum ni dah biasa dengar Maher Zain nyanyi lagu “InsyaAllah” versi Malay kan… Dan nasyid Ramadan…
Read more

Lirik dan klip video Sahabat Selamanya – Lagu tema Upin & Ipin

  Salam bertemu kembali . Ada yang rindu kat saya ke ? Atau tak perasan pun ‘ketiadaan’ saya semalam … ngeeee ~ Apa lagi kalau bukan salah satu masalah berhosting sendiri ni … tak cukup bandwidth … bukanlah masalah macammane , ‘bercinta’ la sikit kan nak kena keluar ongkosss …. $$$ . Dah upgrade ke…
Read more

Video bayi kebal dipatuk ular

  Salam berbahagia kome :) . Sesekala saya rajin le juga layan Youtube sambil cari ilham nak buat entri baru ;) . Terjumpalah pulak video baby kebal ni . Dipatuk ular banyak kali pun maintain elok aje …   Adakah baby itu memang betul² kebal ? Atau … adakah ular itu tidak berbisa ? Jomlah…
Read more

Video klip Asma Allah – Sami Yusuff

  Salam semua !! Mood raya dah mari blom ?? Saya baru mari sikit2 ni . . sbb semalam dah start jalan2 shopping raya (walopun berpantang !!! haha) baju anak2 . . Aha…kami mcm biasa laa .. musti nak sedondon kannn . . tp tahun ni encik somi xmau beli baju raya katanya , sbb…
Read more

Video: Remaja German Masuk Islam Beramai-ramai

Video: Remaja German Masuk Islam Beramai-ramai LET’S WATCH THIS VIDEO SUBHANALLAH. . . Ini ialah entry pertama saya membabitkan video. Selamat menonton dan mendapat manfaat.