Nasyid RAMADAN oleh Maher Zain versi Bahasa Melayu

Salam Ramadhan ke-6… Sedang melayari internet ke sana ke mari, terjumpa pula klip video Maher Zain menyanyikan lagu/nasyid bertajuk “Ramadan” dalam versi Bahasa Melayu. So nak share di sini… mendayu² tau.   Klip video asal Awakening Records diambil dari Youtube. Sebelum ni dah biasa dengar Maher Zain nyanyi lagu “InsyaAllah” versi Malay kan… Dan nasyid Ramadan ni juga terdapat dalam versi […]

» Read more

Lirik dan klip video Sahabat Selamanya – Lagu tema Upin & Ipin

  Salam bertemu kembali . Ada yang rindu kat saya ke ? Atau tak perasan pun ‘ketiadaan’ saya semalam … ngeeee ~ Apa lagi kalau bukan salah satu masalah berhosting sendiri ni … tak cukup bandwidth … bukanlah masalah macammane , ‘bercinta’ la sikit kan nak kena keluar ongkosss …. $$$ . Dah upgrade ke pakej yg lebih besor pun […]

» Read more

Video bayi kebal dipatuk ular

  Salam berbahagia kome :) . Sesekala saya rajin le juga layan Youtube sambil cari ilham nak buat entri baru ;) . Terjumpalah pulak video baby kebal ni . Dipatuk ular banyak kali pun maintain elok aje …   Adakah baby itu memang betul² kebal ? Atau … adakah ular itu tidak berbisa ? Jomlah sama² layan video ni . […]

» Read more

Video klip Asma Allah – Sami Yusuff

  Salam semua !! Mood raya dah mari blom ?? Saya baru mari sikit2 ni . . sbb semalam dah start jalan2 shopping raya (walopun berpantang !!! haha) baju anak2 . . Aha…kami mcm biasa laa .. musti nak sedondon kannn . . tp tahun ni encik somi xmau beli baju raya katanya , sbb baju melayu dia dah byk […]

» Read more
1 2