Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: video menarik

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Lirik dan klip video Sahabat Selamanya – Lagu tema Upin & Ipin

  Salam bertemu kembali . Ada yang rindu kat saya ke ? Atau tak perasan pun ‘ketiadaan’ saya semalam … ngeeee ~ Apa lagi kalau bukan salah satu masalah berhosting sendiri ni … tak cukup bandwidth … bukanlah masalah macammane , ‘bercinta’ la sikit kan nak kena keluar ongkosss …. $$$ . Dah upgrade ke…
Read more

Video bayi kebal dipatuk ular

  Salam berbahagia kome :) . Sesekala saya rajin le juga layan Youtube sambil cari ilham nak buat entri baru ;) . Terjumpalah pulak video baby kebal ni . Dipatuk ular banyak kali pun maintain elok aje …   Adakah baby itu memang betul² kebal ? Atau … adakah ular itu tidak berbisa ? Jomlah…
Read more

Monyet Ketawa

Salam ceria dan senyum selalu yer …. Entri super pendek sebab tak mau buat wordless punye segmen macam orang laen kan … hik3x Moh kita layan video monyet ketawa ni . Anak-anak saya suka sangat video ni , termasuklah ummi depa ni sekali . Samada ianya diedit atau tidak , saya tak berapa pasti .…
Read more

Video klip Asma Allah – Sami Yusuff

  Salam semua !! Mood raya dah mari blom ?? Saya baru mari sikit2 ni . . sbb semalam dah start jalan2 shopping raya (walopun berpantang !!! haha) baju anak2 . . Aha…kami mcm biasa laa .. musti nak sedondon kannn . . tp tahun ni encik somi xmau beli baju raya katanya , sbb…
Read more

Video: Remaja German Masuk Islam Beramai-ramai

Video: Remaja German Masuk Islam Beramai-ramai LET’S WATCH THIS VIDEO SUBHANALLAH. . . Ini ialah entry pertama saya membabitkan video. Selamat menonton dan mendapat manfaat.