Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Update blog dari ipad

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

3 Abdul

          Geli hati sendiri tengok keletah 3 Abdul dalam gambar² ni. Sejurus selesai abah depa shavekan rambut dan mandi, terus saya suruh depa duduk bertiga nak snap gambar. Takyah gi kedai gunting rambut, abah budak-budak ni je jadi tukang rambutnya… Memang tak pernah jejak pun baik dari abang yang besar tu…
Read more

Anak-anak bermain di Fun Zone, AEON Perda

Berjam-jam lamanya anak² bermain di Fun Zone dalam AEON (Jusco) Bandar Perda, Bukit Mertajam. Abah depa dah selesai shopping barang runcit, ummi depa tunggu la dalam Fun Zone ni. Selesai turn abah, turn Ummi pulak shopping dengan Huzaifah, tup-tup jadi ahli kedai Watsons pula…  Bayaran sekali masuk ke Fun Zone tu ialah RM10 seorang, suka…
Read more