Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: TV3

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

dingin lavenda tv3

Dingin Lavenda Episod Akhir

Drama Dingin Lavenda dari slot Zehra TV3 ni dah masuk episod akhir Jumaat ni. Saya ni dah episod akhir baru suka nak buat entri kan? Selalu je macam tu. Ahaksss~ Sebenarnya tak layan sangat drama ni, tapi sesekala tertengok pun dah tahu watak utama dan jalan ceritanya macammana sikit². Dan statement anak sulung saya tu…
Read more

Review drama episod akhir JUVANA

  Salam bertemu kembali …. :) Apa peliknya saya ni kan … episod drama yang akhir aje nak review … ;) Drama hangat masa kini , JUVANA lakonan Zahiril Adzim dan ramai lagi barisan pelakon baru yang berbakat ;) .     Saya boleh dikatakan follow jugaklah drama ni tiap² minggu tapi sesekala tu termiss…
Read more

Watak animasi BoboiBoy pilihan kami

Salam Jumaat yang barakah . Masih lagi dengan entri santai-santai tapi sensasi …. :) Selepas animasi Upin & Ipin berjaya menakluki hati kanak-kanak , malahan orang dewasa juga ;) , kini animasi BoboiBoy pula mengambilalih posisi . Memang sedang hangat di pasaran lah !  ;) Terbaekkkkk …. Tak tahan tengok kecomelan Yaya tu … :)…
Read more