Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: tukar template blog

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Anak baru, template baru. FotoBesar namanya

Salam… Wah sempena dapat anak baru ni… template blog pun baru juga ye. Sakan ummihanie kan uolz. Alhamdulillah, tempias rezeki baby baru. Template ni FotoBESAR namanya, hasil rekaan AIMEDIA Network. Antara sebab-sebab saya bertukar ke FotoBesar ialah; – motivasi untuk post gambar-gambar yang lebih berkualiti, secara tak langsung motivasi untuk update blog lebih kerap –…
Read more

Template blogspot ala-ala WordPress

Salam semua. Selamat hari Selasa. :) Tadaaaa….! Wajah baru lagik la ini blog. Yg ni insyaAllah bertahan lama sikit agaknye le. Tu yg kata penyakit dah dtg balik tuh. Penyakit bertukar2 template ! Bermacam2 dah saya try n error dari pagi tadik *wahhh…berblog pepagi plak ari ni!* . Benda2 ni saya dah siap save semalam2…
Read more