T-shirt Boboiboy original – Clearance SALE

T-shirt Boboiboy yang original ada di sini. CLEARANCE SALE ! Dah agak lama semenjak entri teaser, baru ini (4/8/2012) saya bersedia nak buat entri sebenar berkaitan bisnes baru saya ni. Bisnes jual t-shirt Boboiboy yang original, bukan tiruan copy paste dari mana-mana. Syarikat pengeluar t-shirt ini sudah mendapat kebenaran sah dari company Boboiboy sendiri dan beberapa orang agen berdaftar telah […]

» Read more

Watak animasi BoboiBoy pilihan kami

Salam Jumaat yang barakah . Masih lagi dengan entri santai-santai tapi sensasi …. :) Selepas animasi Upin & Ipin berjaya menakluki hati kanak-kanak , malahan orang dewasa juga ;) , kini animasi BoboiBoy pula mengambilalih posisi . Memang sedang hangat di pasaran lah !  ;) Terbaekkkkk …. Tak tahan tengok kecomelan Yaya tu … :) Itu lah salah satu daripada […]

» Read more