Menunggu hari

Salam, Biasa dengar istilah “menunggu hari“? Mak saya selalu menyebut perkataan ini, saya tak pasti orang lain. Sama je kot.. maksud “menunggu hari” ni ialah wanita yang dah cukup 9 bulan kandungannya dan sedang menunggu masa/hari untuk melahirkan anak. Macam saya sekarang ni lah. Sudah 38 minggu kehamilan. Memang tak sabar dah rasa nak bersalin sebab badan sakit sana sini […]

» Read more

Persiapan menyambut orang baru – Bgn. 1

Salam bertemu kembali … Maaf ler beberapa hari ni mood lemau jek nak update blog. Dah bukak dashboard tapi takde mood nak taip entri. Dalam sehari pun sekali je mengadap PC. Tak sempat pun yer. Masih dijangkiti ‘virus’ beraya kot ? Alahai… takdelah. Letih mak buyung sebenornye walopun bukannye buat apa sangat pun. Cuti hujung minggu baru ni encik hasben […]

» Read more