Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Traveloka

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Rancang percutian dengan Matta Fair 2019, Traveloka Saleabration & Kenangan bercuti di Sabah

Salam wbt. readers ! Tahun ni ada merancang nak bercuti ke mana-mana? UH selalunya encik hasben yang buat major planning – booking flight bajet, cari penginapan mampu milik, cari kereta sewa (jika perlu), dan lain2. Musim panas semacam ni ramai juga rakyat Malaysia yang melancong ke negara2 beriklim sejuk. Tak kurang juga yang suka shopping…
Read more

gambar aaron aziz dan family raya 2014

Jadikan Aidilfitri Sebagai Memori Yang Terindah

Salam readers, Life ni hanya sementara, so go out there dan enjoy your life to the fullest. Yang UH maksudkan kat sini ialah bukan enjoy macam muda mudi enjoy tu tapi enjoy your life with your loved ones. So sempena raya Aidilfitri pada tahun ni, UH harapkan korang dapat create another memori yang terindah dan…
Read more