Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: top referral

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Keputusan Mom Blogger Top Referral Contest

Salam bahagia… Syukur tamat sudah contest pertama 2014 anjuran blog acik comel ni iaitu Mom Blogger Top Referral Contest. Sesungguhnya saya terharu dengan sambutan dari rakan bloggers yang begitu sporting walaupun hadiah kali ini biasa² saja. Tapi sapa mau tolak kalau hadiah cash kan? Lepas juga duit top up henfon yang canggih tu. Tak pun…
Read more

Keputusan penuh Giveaway Tahun Baru Ummihanie.com

Salam Jumaat. Bersempena hari yang mulia ini, saya nak umumkan keputusan penuh Giveaway Tahun Baru Ummihanie.com yang sudah pun tamat tanggal 20 Februari 2012 yang lalu. Maaf jika membuat kalian tertunggu² ye…. Kerana ada beberapa perkara yang perlu saya settlekan terlebih dahulu, juga menunggu hari Jumaat untuk mengumumkan keputusan ;). Saya pun tak suka nak…
Read more

top referral giveaway tahun baru ummihanie.com

Pra-keputusan Top Referral Giveaway tahun baru @ ummihanie.com

Salam bahagia semua. Semoga ceria selalu. Kembalinya saya di pagi Isnin ini pertamanya untuk mengumumkan pra-keputusan bagi Top Referral Giveaway Tahun Baru 2012 yang saya anjurkan 23 Januari yang lalu. Harapnya semua peserta alert yang hari ini merupakan hari terakhir penyertaan dan akan tamat tepat jam 11.59 malam ini. Penyertaan selepas tarikh dan waktu itu…
Read more

top referral giveaway tahun baru ummihanie.com

Update 2 : Top Referral Giveway tahun baru @ Ummihanie.com

  Last Update : 13/2/2012 Salam ceria selalu. Seperti yang telah dirancang, saya selaku organizer Giveaway Tahun Baru @ Ummihanie.com mengeluarkan update kedua khas untuk mempamerkan siapakah Top Referral setakat ini. Tinggal 8 hari saja lagi sebelum tarikh akhir yer … ;) Inilah dia Top Referral yang diperolehi dari Google Analytics untuk tarikh 23 Januari…
Read more