Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: top komentator

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Top Komentator Januari – April 2014

Bismillah, Salam bahagia semua. Sebelum penyakit M dan  M datang, baik saya update siap² untuk Top Komentator Januari – April 2014. Kali ini, berlainan calon untuk setiap bulan. Menarik juga kan?  Tahniah Juara Komen Januari 2014, Encik Titan.  Tahniah Juara Komen Februari 2014, Cik Tom.  Tahniah Juara Komen Mac 2014,  Hafizul a.k.a. Pondok kecil Tahniah Juara Komen April 2014,…
Read more

Top Komentator Jun – Disember 2013

Bismillahirrahmanirrahiiim… Top Komentator Jun – Disember 2013. Baca betul-betul ya… 2013 tu. Bukan 2014. Memang saya tak silap taip. Ya Allah teruknyaaa saya ni… terabai teruk juga kandungan blog ni. Banyak yang nak update. Bila taip², tak sempat nak habiskan, masuk le Draft. Lepas² tu bergantung pada mood nak sambung taip + publish. Kalau takde mood,…
Read more

Juara komentator bulan Mac, April & Mei 2013

Tu dia. Sampai 3 bulan sekali rangkum. Sungguh tak berkesempatan luang lebih masa untuk buat satu² perkara contohnya mengarang entri blog. Jadi di sini saya rangkumkan Juara Komentator bagi 3 bulan berturut² iaitu bulan Mac, April dan Mei 2013. Siapakah juaranya? ;) Salah seorangnya…. Blogger Akubiomed. Antara top blogger di Malaysia masa kini… Juara komentator bagi bulan…
Read more

Yang paling peramah di bulan Januari & Februari 2013

Sebagai sedikit tanda penghargaan (walaupun berbunga² dalam hati), mengumumkan senarai nama rakan² bloggers yang sudi lagi rajin menyinggah dan menitipkan sepatah dua kata di sini. Terima kasih diucapkan. Yang paling peramah di bulan Januari & Februari 2013 Perhatikan… perhatikan… adakah nama anda di situ? Jika ya, tahniah dan terima kasih sekali lagi diucapkan, ikhlas dari…
Read more