Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Top Commentator contest

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

TOP COMMENTATOR’S RESULT !!!

Bismillahirrahmanirrahim ……… Dengan ini saya selaku pemegang mohor2 diraja mengumumkan .. ewah !! Saja bagi saspen lebey sikittt … Mintak maaf banyak2 , seperti yg Hanie risaukan , internet connection adalah agak slow malam ini , so that’s why Hanie tak dapat nak capture printscreen ni tepat2 pada jam 11:59 PM . Walaubagaimanapun , syukur…
Read more

TOP COMMENTATOR CONTEST

Ya , Ummi Hanie akhirnya menganjurkan sebuah contest buat julung2 kalinya . Contestnya amatlah mudah . Anda hanya perlu komen , komen dan komen sebanyak mungkin untuk merangkul kejuaraan pingat Top Commentator blog [Ekspresi] Dot Com bagi bulan Disember ’09 . Mungkin juga menyambut ulangtahun kedua yg bakal menyusul Januari 2010 nanti ? Maaflah kerana…
Read more

UPDATE 5 (FINALE) : Top Commentator Contest

Bismillahirrahmanirrahim ……… Salam semua . Sihat2 ya ? Alhamdulillah … Saya dan anak2 serta encik hubby pun sihat2 belaka . Maaf update finale ni agak lewat sikit , maklum je lah faktor kekangan masa dan anak2 kecik ni . Saya dah draft dari siang tadi tapi malam ni jugak baru saya dapat publish . Takpelah…
Read more