Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: tepung magik

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Keputusan Contest Top Referral blog Ummihanie.com. Siapa bakal dinobatkan sebagai juara?

Salam bahagia, Oh tiba masanya untuk mengumumkan para pemenang contest Top Referral blog Ummihanie.com. Maaf kerana tidak post sebarang update berkaitan, kerana memang disengajakan begitu. Biar surprise kasi result untuk semua peserta. Dan, berita baiknya. kesemua peserta akan dapat hadiah. Yeayyy… seronok cenggini kan? Tak banyak saingan… hoho. Tu laa… sapa suruh tak join :p…
Read more

begedil

Begedil Ummi

Resepi dan cara memasak Begedil ala diet Malam ni sudah masuk malam ke-20 Ramadhan, bermaksud sudah masuk 10 malam terakhir Ramadhan… betapa pantas masa berlalu. Mari kita sama² gandakan ibadah. Alhamdulillah, anakanda Huzaifah sudah sihat kembali dari demam selama kurang lebih 2 hari. Terima kasih banyak² atas doa dari kawan² dan pembaca/pengomen semua. Ok sebelum…
Read more

Anak-anak menemaniku di dapur…

Aktiviti atau rutin harian sebagai seorang surirumah sepenuh masa, apa lagi kalau bukan memasak. Yang bukan surirumah pun gigih memasak tak gitu ;) Wa memang tabik lahh…. Semenjak dua menjak ni, anak-anak yang berdua tu suka sangat meneman saya memasak di dapur. Yang anak dara tu dah lama detect yang dia ada minat ke arah…
Read more