Jadi “agen wangi” pula

Sutra aromatherapy Penang

Salam…. Asalnya nak mencuba-cuba sahaja, tup-tup terus jatuh cinta… Daripada order sebotol, jadi sekotak penuh dengan barang-barang wangi. Maka, jadilah Agen Wangi. Hmmm… Apa benda yang wangi sangat tu kan… SUTRA namanya. Saya mencuba Sutra Multipurpose Spray (MPS), aduh wanginya… Saya cerewet sikit bab bau² ni. Kalau terlalu wangi sampai pening kepala, dah tak suka. Tapi SUTRA ni…. wanginya memang […]

» Read more

Cara paling mudah redakan hidung tersumbat untuk bayi, kanak-kanak dan orang dewasa

Kalau sebelum ni, bila anak² start kena selsema dan berhingus tak henti², sayalah orang yang paling susah hati. Sebabnya, tempoh berhingus tu memakan masa yang panjang. Rimas dan kesian tengok mereka dalam keadaan begitu. Paling kesian pada anak yang masih baby, Huzaifah (buat masa ini). Bila hidung tersumbat, tidur pun tak berapa lena. Tengah² malam mesti akan terjaga dan menangis. […]

» Read more