Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Sutra MPS

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Sutra aromatherapy Penang

Jadi “ejen wangi” pula

Salam…. Jadi “ejen wangi” Sutra Aromaterapi | Asalnya nak mencuba-cuba sahaja, tup-tup terus jatuh cinta… Daripada order sebotol, jadi sekotak penuh dengan barang-barang wangi. Dari jadi Dropshipper, dah upgrade ke ejen. Maka, jadilah Ejen Wangi ~ Hmmm… Apa benda yang wangi sangat tu kan… SUTRA namanya. Saya mencuba Sutra Multipurpose Spray (MPS), aduh wanginya… Saya…
Read more

Petua hilangkan batuk dan selsema untuk bayi dan kanak-kanak

Kalau sebelum ni, bila anak² start kena selsema dan berhingus tak henti², sayalah orang yang paling susah hati. Sebabnya, tempoh berhingus tu memakan masa yang panjang. Rimas dan kesian tengok mereka dalam keadaan begitu. Paling kesian pada anak yang masih baby, AmmarFahry (buat masa ini). Bila hidung tersumbat, tidur pun tak berapa lena. Tengah² malam…
Read more