Jadi “ejen wangi” pula

Sutra aromatherapy Penang

Salam…. Jadi “ejen wangi” Sutra Aromaterapi | Asalnya nak mencuba-cuba sahaja, tup-tup terus jatuh cinta… Daripada order sebotol, jadi sekotak penuh dengan barang-barang wangi. Dari jadi Dropshipper, dah upgrade ke ejen. Maka, jadilah Ejen Wangi ~ Hmmm… Apa benda yang wangi sangat tu kan… SUTRA namanya. Saya mencuba Sutra Multipurpose Spray (MPS), aduh wanginya… Saya cerewet sikit bab bau² ni. […]

» Read more

Cara paling mudah redakan hidung tersumbat untuk bayi, kanak-kanak dan orang dewasa

Kalau sebelum ni, bila anak² start kena selsema dan berhingus tak henti², sayalah orang yang paling susah hati. Sebabnya, tempoh berhingus tu memakan masa yang panjang. Rimas dan kesian tengok mereka dalam keadaan begitu. Paling kesian pada anak yang masih baby, Huzaifah (buat masa ini). Bila hidung tersumbat, tidur pun tak berapa lena. Tengah² malam mesti akan terjaga dan menangis. […]

» Read more