Berpantang cara moden + Perak + Jawa, kelahiran anak ke-8

Salam wbt., Berpantang dan bersalin memang tak dapat dipisahkan. Saling berkaitan. Orang-orang tua zaman dahulu (dan zaman sekarang pun masih ada) amat menitikberatkan aspek berpantang ini. Anak-anak berkhatan pun kena berpantang juga. Pesakit baru lepas membuat pembedahan pun kena berpantang juga, tapi berpantang ni biasanya ditujukan buat wanita-wanita yang sudah selamat melahirkan anak ataupun keguguran kandungan.       Kenapa […]

» Read more

Dah tak jual krim selsema, ganti dengan Set Resdung Sutra Aromaterapi

Salam, Nak kata pandai main SEO sangat taklah juga. Tapi banyak order dan pertanyaan dapat berkaitan krim selsema DrSneez di entri ini [klik]. Sebenarnya UH dah tak jual yer krim tu… Maaf sangat-sangat buat yang tertanya-tanya dan tertunggu balasan e-mel.   Pihak pengeluar dah buat rebranding jadi jenama baru -> Turmeric Cream (krim kunyit). dan buat masa ini UH belum […]

» Read more