Shopping kasut raya anak di Zalora

Salam dan Hi, Wanita dan shopping memang tak dapat dipisahkan, betul tak? Walaupun bukan 100% semua wanita dalam dunia ni shopaholic, tapi saya yakin majoritinya ya. Ditambah pula dengan kemudahan shopping online yang menjadi trend masa kini, bertambah mudahlah kerja shopping. Hanya di hujung jari saja! Pengalaman saya sendiri sudah melakukan shopping online sejak beberapa tahun yang lalu, dan kini […]

» Read more

Update pertukaran nombor telefon di mesin ATM

Baru² ni hubby dah tamatkan urusan dengan sebuah syarikat telekomunikasi (nama dirahsiakan dulu) yang mana sebelum ni nombor telefon hubby adalah nombor primary (nombor utama) untuk pakej 1 + 5 pakej postpaid syarikat *tuuut*. Dah tawar hati dengan servis yang semakin kurang kualitinya, suami pun ajak saya dan familynya bertukar ke syarikat telekomunikasi *tuuut*. Haha. Ramai yang dah bertukar nampak […]

» Read more

Bila perempuan bersembang tentang mekap

diana danielle dan farid kamil berbulan madu di sydney australia

Orang selalu kata, perempuan dengan barangan mekap memang tidak boleh dipisahkan. Tapi kan, tapi, tapi ! Saya bukan kaki mekap, dan dah tua² sikit ni baru ada sedikit minat terhadap mekap. Tu pun sebab dengan tujuan nak explore jee…. :p Kalau korang nak tahu, pelakon comel Diana Danielle baru bukak biz kosmetik bernama Luxuria Cosmetics. Saya dah pun jadi follower […]

» Read more