Website shopping cart dengan harga promosi

Salam wbt., Jika anda seorang peniaga online, mempunyai sebuah website shopping cart atau kedai online atau laman e-commerce merupakan salah satu perkara wajib kerana ianya memudahkan urusan jual beli antara anda dan pembeli. Biar saya sebutkan 7 manfaat mengapa anda perlu ada sebah kedai online atau shopping cart; Sesuai untuk mereka yang menjual produk fizikal. Automasi proses tempahan – sambil tidur […]

» Read more

Bila perempuan bersembang tentang mekap

diana danielle dan farid kamil berbulan madu di sydney australia

Orang selalu kata, perempuan dengan barangan mekap memang tidak boleh dipisahkan. Tapi kan, tapi, tapi ! Saya bukan kaki mekap, dan dah tua² sikit ni baru ada sedikit minat terhadap mekap. Tu pun sebab dengan tujuan nak explore jee…. :p Kalau korang nak tahu, pelakon comel Diana Danielle baru bukak biz kosmetik bernama Luxuria Cosmetics. Saya dah pun jadi follower […]

» Read more

Kasut raya – shopping online saja….

Biasanya saya akan alami sedikit masalah tatkala hendak memilih kasut di kedai kasut. Saya bukan jenis orang yang selalu beli kasut, apatah lagi spesis yang suka buat koleksi penuh satu gobok. Kasut dah rabak, barulah cari yang lain… Kasut bertumit  @ heels juga bukan pilihan hati saya. Lagipun ianya tidak elok untuk kesihatan. Dan ketika di kedai kasut, saya agak […]

» Read more