Sambut hari lahir yang hampir sama dengan anak

Salam Jumaat. Kebetulan saya lahir hari Jumaat, baru ada mood nak up entri hari lahir sendiri walaupun sepatutnya update pada bulan September. Saya ada geng dengan seorang anak yang berkongsi bulan kelahiran yang sama. Beza 3 hari je pun. Oleh kerana dah sampai due date dan saya pun ada diabetes ketika hamil anak sulung tu, maka terpaksa dibersalinkan pada tarikh […]

» Read more

Birthday 3 budak

Ucapan selamat hari lahir Tak terkejar masa untuk blogging sungguh saya sekarang ni. Begitu banyak cerita yang tidak tercatat di sini. Saya cuba sedaya upaya untuk cover mana yang boleh. Liputan cerita harijadi 3 orang anak sengaja dirangkumkan sekaligus. Lagipun jarak antara tarikh lahir mereka tidak begitu jauh. Hujung bulan Oktober, awal bulan November dan hujung bulan November. Kepada Muhammad […]

» Read more

Ucapan selamat hari lahir buat….

Tahun lepas kan, seseorang ni buat ucapan “Selamat Hari Lahir“ special untuk saya. Bukan sekali, ada dalam 3 kali jugaklah! Terharuuu saya…. Jadi, pada tahun ni, saya akan pastikan ucapan selamat hari lahir untuknya tak termissed ;) Siapakah si dia itu? Saspen je kan… Seorang blogger yang sangat peramah, happy-go-lucky dan manis orangnya… Siapa lagi kalau bukan, cik Ieyla ;) […]

» Read more