Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: selamat hari jadi

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Sambut hari lahir yang hampir sama dengan anak

Salam Jumaat. Kebetulan saya lahir hari Jumaat, baru ada mood nak up entri hari lahir sendiri walaupun sepatutnya update pada bulan September. Saya ada geng dengan seorang anak yang berkongsi bulan kelahiran yang sama. Beza 3 hari je pun. Oleh kerana dah sampai due date dan saya pun ada diabetes ketika hamil anak sulung tu,…
Read more

Selamat Hari Lahir SUAMIKU

    Selamat hari lahir SUAMIKU yg tercinta , Dr. Mohd Azmier Ahmad yg dilahirkan tanggal 17 Jun 31 tahun yg lalu . Wah abg dah tahun ke-2 gune angka 3 kat depan yer . Takper , org laki lambat makan tua . . . Kan kan kannnn . . . Mase kite kawen dulu…
Read more