Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: segmen kenapa nickname saya begini

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Nickname paling unik

Saya rasa banyak sekali  berhutang entri yang saya janji nak buat sebelum ini sehinggakan ada yang saya dah terlupa @ terlepas pandang. Sementara saya masih ingat,maka terbitlah entri ini. Kalau korang masih ingat dengan sebuah segmen blog yang saya anjurkan sebelum bersalin hari tu – segmen “kenapa nickname saya begini?”. Saya ada promise nak war-warkan nickname…
Read more

Segmen ditutup …

  Salam Isnin yang ceria … (ceriakah ??? :p) Staright to the Ampang point yeah . Memandangkan tiada lagi yang nak join segmen “kenapa nickname saya begini?” , makanya saya memutuskan untuk menutupnya pada hari ini , berkuatkuasa pada jam 6 petang … Penyertaan sebelum waktu itu saja akan diterima .   Walaupun segmen ini…
Read more

Segmen : Kenapa nickname saya begini ?

Salam berbahagia semua … Semoga sihat-sihatlah kalian semua yer … saya sihat alhamdulillah :) Entah kenapa tiba-tiba rasa teringin tahap gaban pulak nak buat segmen ni walaupun risau tak ade sapa sudi nak join …  Bukan bertujuan nak meraih populariti , followers lebih ramai dan yg sewaktu dengannya . Sekadar nak memeriahkan dunia blog plus…
Read more