Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: segmen blog

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Segmen – Saya Mahu Ditegur

Masuk ini, kali kedua saya (bakal) ditegur oleh blogger Eyriqazz aka GTO. Kali pertama ketika segmen saya mahu ditegur tahun 2011 dahulu. Kali ini, menyerah diri lagi untuk ditegur. Ekceli, sama-sama saling menegur ya ~ Nice and good idea. Tujuan saya join segmen ini tak lain tak bukan ialah untuk menambahbaik mutu blog. Jangan hanya…
Read more

Segmen review blog Kiz Garden

  Segmen review blog orang lain oleh saya belum pun habis , apa kata saya minta orang lain pula review blog saya pulak … yakni dari Kiz Garden ~   Ok untuk makluman Kiz Garden , link anda saya letak di laman bloglist ye …

Segmen rerama berterbangan

Selaku rakan blogger Kakyong yang setia (cewahhh ..) , maka terhasillah entri untuk segmen rerama berterbangan ni walaupun dalam kondisi ketandusan idea dan kekurengan mood :p Blogging ni sebenarnya mengajar banyak perkara juga bagi saya . Daripada tak reti banyak benda teknikal berkaitan komputer dan internet , la ni dah jadi mahirlah sedikit demi sedikit…
Read more

Nickname paling unik

Saya rasa banyak sekali  berhutang entri yang saya janji nak buat sebelum ini sehinggakan ada yang saya dah terlupa @ terlepas pandang. Sementara saya masih ingat,maka terbitlah entri ini. Kalau korang masih ingat dengan sebuah segmen blog yang saya anjurkan sebelum bersalin hari tu – segmen “kenapa nickname saya begini?”. Saya ada promise nak war-warkan nickname…
Read more

Segmen ditutup …

  Salam Isnin yang ceria … (ceriakah ??? :p) Staright to the Ampang point yeah . Memandangkan tiada lagi yang nak join segmen “kenapa nickname saya begini?” , makanya saya memutuskan untuk menutupnya pada hari ini , berkuatkuasa pada jam 6 petang … Penyertaan sebelum waktu itu saja akan diterima .   Walaupun segmen ini…
Read more