Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: review

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Makan , review dan menang

  Ya,semudah itu. MAKAN , taip REVIEW dan MENANG hadiah² hebat lagi best seperti baucer TESCO , baucer shopping di ISETAN,baucer Air Asia , iPod Shuffle dan banyak lagi termasuklah hadiah Grand Bonanza iaitu iPad 2 ! Sila tengok di laman web Open Rice Malaysia ni.     Openrice.com, the most comprehensive dining guide that…
Read more

[Review] : Blog Mama_Iris

Salam hormat. Alhamdulillah masuklah blog review kedua untuk List Pertama. 3 more to go and 2 lists already waiting… amik ko :p Kali ini meh kita usha blog Mama_Iris @ Nurul. Nama penuhnya Nurul Huda. Seorang mama kepada seorang puteri. Iris itulah puterinya … (Nur Airis Khayra … sedapnye nama!)  that’s why she called herself…
Read more

Watak animasi BoboiBoy pilihan kami

Salam Jumaat yang barakah . Masih lagi dengan entri santai-santai tapi sensasi …. :) Selepas animasi Upin & Ipin berjaya menakluki hati kanak-kanak , malahan orang dewasa juga ;) , kini animasi BoboiBoy pula mengambilalih posisi . Memang sedang hangat di pasaran lah !  ;) Terbaekkkkk …. Tak tahan tengok kecomelan Yaya tu … :)…
Read more

Senarai blog yang bakal direview

  Salam hormat . InsyaAllah , saat untuk blog reviewing bakal tiba tidak lama lagi . Banner udah pun siap … tihihih … semangat ! ;)     Pssttt … kalau ada yg perasan  @ tajam mata , banner ini adalah banner “kitar semula” …. :p  Jimat tau . Hiksss ~   Ini ialah list…
Read more

Blog Review

Salam bertemu kembali. Sebenarnya teman ni macam ada hajat …. Hajat apenye ?? Hajat nak mereview blog rakan-rakan bloggers yang lain dah lama ada, cuma saya belum ready nak start. Dan rasa macam masih tak layak jerrrr nak mereview… agagaggaa ~   Seronok tengok blog orang lain direview dan mereview, juga seronok apabila blog sendiri…
Read more