Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: raya

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Virus raya masih menebal kah?

Salam AIDILFITRI !! ^-^ Tengok tu, dah raya ke-6 baru nak wish dalam blog ni. Sorry, maaf, ampun ye semua… saya tahu bukan ada yang jejak sangat pun ke sini, tapi bagi yang prihatin dan sentiasa berkesempatan menjejak time² perayaan cenggini, saya amat menghargainya…. :) So… cerita pendek² je dulu ye. 2 hari menjelang Aidilfitri,…
Read more

Penghujung cuti hari raya

Selamat hari raya semua! Mood raya masih ada tak? Saya rasa, saya masih ada lagi… Cuti raya yang panjang pun dah hampir ke penghujungnya. Banyak lokasi yang dituju sepanjang cuti ni, terutam di bahagian selatan tanahair. Raya pertama dan kedua di rumah mertua pada tahun ini. Kami sefamily adalah “batalion hijau”. Raya ketiga hingga raya kelima…
Read more