Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: ragam zaid

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Cabaran menyahlampinkan anak

Assalamualaikum/Salam sejahtera ! Urusan rumahtangga, anak-anak memang tak pernah habis, ditambah tokok lagi dengan bisnes online dari rumah. Alhamdulillah, masih boleh bertahan. Suami ada hint² suruh berehat dari buat biz kejap sebab saya dok mengeluh sakit belakang aje. Tapi, kalau dah jatuh cinta tu, memang susahlah nak stop melainkan saya benar² jatuh sakit (nauzubillah!) ataupun…
Read more

Zaid @ 31 months (2 tahun 7 bulan)

Salam Isnin semua… Fuhhh …. Lama sungguh kuperam entri ini sampai dah jadi pekasam gamaknye. Lama juga tak update perkembangan si abang kecik Zaid  salah sorang jantung hatiku ni secara eksklusif. Lately ni ummi sooo busy dengan biz. Syukurlah rezeki kan. So this time nak story pasal  Zaid pula, si ‘abang baru’. Dah tak panggil “baby Zaid” dah……
Read more