Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: program realiti Astro

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Ustazah Firus : Ustazah Pilihan musim pertama

  Korang ikut ke siaran Ustazah Pilihan ni ? Yelah,rata² semua melanggan Astro kan … Macam kami ni tak melanggan , tapi disebabkan ada internet di rumah ni,maka semua jenis info dan berita dapat tahu ;) . Inilah dia juara musim pertama program Ustazah Pilihan , Ustazah Firus namanya . Sebaya je dengan den ……
Read more

Calon-calon Imam Muda jadi kegilaan di Jerman dan Switzerland !

  Salam bahagia .   Serius saya sendiri terkejut membaca berita ini . Siapa sangka program TV  tempatan sudah jadi terkenal dan digilai di negara² barat seperti Jerman dan Switzerland ?   Program realiti Imam Muda ini sudah menjadi liputan hangat dalam akhbar² di sana dan mereka menganggap Imam Muda (Young Imam) ini sebagai superstars…
Read more

Lirik dan video muzik Hambamu (OST Imam Muda Astro)

Salam bahagia . Walaupun rumah saya tak langgan ASTRO tapi kami still update dengan siaran-siaran sensasinya seperti program realiti Imam Muda yang sudah pun masuk Musim Kedua . Tahniah . Sebuah program yang bagus dan harus diberi sokongan dalam melahirkan imam-imam muda generasi baru masa kini . Rumah mertua saya ada Astro jadi bila pulang…
Read more