Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: plugin wordpress

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Perempuan paling comel di dunia ialah…

Salam, hai… Kadangkala geli hati, kadangkala rasa nak marah bagi penumbuk pun ada bila tengok keywords yang masuk ke dalam blog ni. Sesetengahnya sudah saya tapis di ruangan setting plugin SearchTerms tu. Kali ini timbul keyword atau lebih tepat, carian “perempuan paling comel di dunia” yang entah macammana boleh terdampar ke salah satu entri dalam…
Read more

Tutorial : Bina Sitemap untuk Blog

  Alhamdulillah , akhirnya berjaya juga membina satu SITEMAP untuk blog kesayangan ni . Itu pun sesudah ber dot com . Sebelum ni ketika menggunakan blogspot , banyak juga tutorial yang saya jelajah dan cuba apply tapi asik tak berjaya saje . Dengan bantuan plugin WordPress ni , barulah berjaya . Apa itu SITEMAP ?…
Read more