Pizza Hut Big New Year Box

pizza hut big new year box

Salam & Hi, Pizza Hut Big New Year Box memang best pada tekak dan lidah saya. Family pun. Seriously dah lama tak menerjah Pizza Hut. So ini entry #throwback ;) Pizza Hut ni memang jarang-jarang nak pekena almaklum sajalah harganya mahai sikit. Kalau K** tu ekonomi sikit, boleh juga kerap sikit nak merasa. Baru-baru ni kami menginap di sebuah hotel […]

» Read more

Pizza Taste of Italy

Salam muhibbah, Awal bulan Mei 2014 yang lalu, belanja diri sendiri dan anak-anak yang masih belum bersekolah 3 orang ni makan-makan pizza di Pizza Hut. Sebenarnya tiba-tiba terhengen sangat nak makan spagetti bolognaise. Dalam kepala ni dok berkira-kira nak pi Secret recipe ke… nak pegi Pizza Hut. Kalo pegi SR, dapat cekau kek Red Velvet yang super sedap tuh. Kalao […]

» Read more

Si Teruna yang Pemalu

Tajuk bajet hot je. Tapi ini kisah benar. Cewah cewahh… Si teruna yang seorang ni bila di sekolah, macam pijak semut tak mati. Ibarat ada emas dalam mulut. Tapi bila di rumah, becok bukan main bertanya itu dan ini. Itulah dia si teruna Ukasyah kami… Bukan Aqasha ok… ramai orang usik dengan nama retis² tu. Minggu sudah pergi tandatangan kad laporan […]

» Read more

Makan-makan @ Pizza Hut

Pada hari yang sama encik hasben dijamu dgn pizza selepas meeting di ofis beliau , maka dipelawanya saya makan pizza di restoran Pizza Hut di pekan Parit Buntar pada sebelah petangnya … yelah , takut lak mak buyung ni termengidam pulak kan …. Tapi mak buyung ni ala² jual mahal lak … katanya tak teringin lagi buat masa itu … […]

» Read more