Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: PINK MUSLIMAH STORE

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Cara jahit seluar palazzo

Cara jahit seluar palazzo Ehem ehem ehemmm…. Ummi Hanie menjahit seluar palazzo? Sampai ke sini orang google datang cari “cara jahit seluar palazzo“. Kalau seluar cerut getah biasa tu, tuan tanah pandailah sikit-sikit.   Saya sangat sukakan widget “Recent Search Terms” ini kerana saya dapat mengkaji sedikit sebanyak keywords yang membawa masuk pelawat² @ trafik…
Read more

Semangat tudung baru ?

  Salam bertemu kembali . Dah 2 hari berturut-turut saya heret anak² bersama-sama untuk  selesaikan beberapa urusan , hari ni rasa nak berehat pula di rumah (mata saat ini boleh tahan layu juge :p) . Sepatutnya ada hal lagi nak diuruskan , mungkin esok² pula kot … insyaAllah . Bila suami tak ada ni ,…
Read more

Jawapan Teka-teki Ketajaman Mata

Alhamdulillah , pagi ni bangun tanpa rasa berat2 kepala macam biasa … sebab malam tadi tido sangat awal ! Pukul 10 lebih (itu dikira sangat awal coz selalunya mencecah pukul 1-2 pagi !) dah tertido sambil layan citer Spiderman dengan encik somi gitu … Beliau ternampak saya dah terlelap maka beliau suruh saya terus sambung tido…
Read more