Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Perkembangan Diri/Keluarga

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

2 Birthday + Kenduri Kahwin + 1 Kematian

Bismillahirrahmanirrahim . Semalam (23 November) hari jadi ke-2 anak saya , Izzah Munirah aka Muni . SELAMAT HARI LAHIR MUNI ! :) Semoga Munirah membesar dgn sihat sejahtera dan sentiasa dalam rahmat Allah Taala . Hari ni tak ralat sangat nak menyambut sebab semalam kami ramai² dah sambut in advance , potong kek sama2 dgn pengantin…
Read more

Persiapan Minggu ke-37

Minggu ke-37 dah ye . Apekebendanya ? Tempoh kehamilan saya lah.. kalau ikut Islam, 9 bulan 10 hari dah boleh bersalin. Hari ni genap minggu ke-37 dan 1 hari ( 9 bulan 8 hari ), makanya tinggal lagi 2 hari lg utk Hanie meletoppp kalau ikut tempoh dlm Islam. Kalo ikut tarikh doktor, 21 hari…
Read more

Lesen P itu Kini Milikku . . .

Daku pulang membawa khabar yg baik . . . =) Alhamdulillah . . . Walaupun daku mengandung 5 bulan , daku berjaya jua meluluskan diri seterusnya layak memegang Lesen P . . . Huisshhh . . . ramai yg fail kelmarin mase test JPJ tuh ( ISnin , 27th April ) . Kesian gak saya…
Read more

Pembedahan kaki abah

Al – Kisahnya my dad, abahku dimasukkan ke wad GH Ipoh Rabu minggu lepas. Baru je 3 hari balik dari New Zealand. . . So, hari Khamis tu operation ke atas tulang punggungnya (hip bone) dibuat. . . Tulang digantikan dgn besi ! So, kepala tulang yg berbentuk seakan bola itu direplace dgn besi, dan…
Read more

Kesibukan

Salam semua … Hai , lama rasanya tak buat posting baru dlm blog ni … Bukan apa , akhir2 ni agak sibuk sikit dgn hal perpindahan ke rumah baru . Ya , rumah kami sendiri … Rumah teres setingkat je … tapi agak moden dan cantik jugalah kemasannya .. Dan yg paling penting , rumah…
Read more