Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Perkembangan Diri/Keluarga

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Kenduri kahwin penuhi hujung minggu

Alhamdulillah , hujung minggu kali ni dipenuhi dengan jemputan kenduri kahwin . Dua buah kenduri kahwin untuk dua hari berturut-turut . Makan free , sape tak suke kan ? Ahaksss … :p Tapi kan …. dua-dua hari ni (Sabtu & Ahad) berlaku perkara yang sama . Bila attend kenduri pertama , kita memang bersemangat makan…
Read more

Memiliki anak beberapa orang bukan bererti sudah berusia

Salam Selasa kengkawan sume . Selamat datang buat pembaca/pelawat baru . Semoga anda terus berkunjung ke mari . Buat pelawat2 tegar , teruskanlah menyokong sesama kita . ;) Erm … tak reti nak letak tajuk yang betul2 proper untuk entri ni tapi kome faham kot apa yang saya nak sampaikan , kan ? Hopefully ……
Read more

[dot com] : Setelah hampir 2 bulan berdomain di self-hosted blog

Salam Muhibbah semua … Sekadar merekod sedikit perkembangan blog . Saya tak ada pun apa-apa special tips untuk naikkan ranking ke , trafik ke … sebab benda tu semua mendatangkan tensi saja , betol tak ? So , better we blog for fun , for mind-therapy and …. whatsoever lah ! ;) Dan saya juga…
Read more

Hilang sengat?

Salam readers/visitors yang dikasihi … apa khabar ? Kalau khabar baik , u all angguk2 je depan PC tu yea … kalau sebaliknye , geleng2 kepala sambil cebikkan bibir ;p . Buat lawak tak berapa pandai plak Hanie ek … Ini pun baru saja balik dari kampung halaman . Ada majlis kenduri kecil2an sempena 100…
Read more

Bertemu Kerabat Diraja Perak :)

Bismillahirrahmanirrahim ……… Pagi , Khamis 25 Mac 2010 – Izzah Munirah dimasukkan ke Wad Melor , Hosp. Parit Buntar . Pagi , Jumaat 26 Mac 2010 – Raja Perempuan Besar Perak , Tuanku ZARA (isteri Raja Muda Perak,Raja Dr. Nazrin) melawat Wad Melor dan wad2 lain di Hosp. Parit Buntar =) Tengahari , Sabtu 27…
Read more